Χαμός σε νοσοκομείο των Σερρών: Κόρη ασθενή βιντεοσκόπησε τις συνθήκες νοσηλείας και ο διοικητής κάλεσε την αστυνομία (vid)

Gazzetta team
Χαμός σε νοσοκομείο των Σερρών: Κόρη ασθενή βιντεοσκόπησε τις συνθήκες νοσηλείας και ο διοικητής κάλεσε την αστυνομία (vid)
Πανικός επικράτησε σε νοσοκομείο στις Σέρρες, όταν η κόρη ενός ασθενή τράβηξε σε βίντεο τις συνθήκες νοσηλείας.

Μια γυναίκα της οποίας ο πατέρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Σέρρες, δυσαρεστημένη για τις συνθήκες νοσηλείας που επικρατούν, τράβηξε βίντεο από το δωμάτιο αλλά και τον χώρο υποδοχής.

Αμέσως το προσωπικό του νοσοκομείου ενημέρωσε τον διοικητή, ότι συγγενής ασθενή καταγράφει σε βίντεο τις συνθήκες νοσηλείας. Ο διοικητής όταν έφτασε εκεί, ζήτησε από την γυναίκα να διαγράψει το βίντεο λέγοντάς της ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ενώ στη συνέχεια της είπε να μην φύγει καθώς είχε καλέσει την αστυνομία.

Τελικά αποφάσισαν να πάνε μαζί στην αστυνομία για να λύσουν το ζήτημα. Ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι το νοσοκομείο δεν προχώρησε ούτε θα προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης με προϋπόθεση να μην κοινοποιηθούν τα επίμαχα βίντεο.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες για την φροντίδα του πατέρα της, ο διοικητής την κάλεσε να υποβάλλει τα παράπονα της στο γραφείο του πολίτη να καταθέσει εγγράφως όσα έχουν γίνει.

Σύμφωνα με όσα λέει στο epiloges.tv η καταγγέλλουσα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση νοσηλείας του πατέρα της και ζητούσε, όπως λέει, να του αλλάξουν σεντόνια.

Επειδή οι απαντήσεις κάποιων από το νοσηλευτικό προσωπικό, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ήταν σε έντονο και προσβλητικό ύφος, η κατάσταση ξέφυγε και άρχισε να καταγράφει τις εικόνες του δωματίου όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της.

Άμεσα την πλησίασαν σεκιουριτάδες από την ασφάλεια του νοσοκομείου και της ζήτησαν να φύγει, πράγμα που όπως λέει αρνήθηκε να κάνει, οπότε κλήθηκε η αστυνομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ