Ο Μιχαλόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες κατά του Φιλιππίδη: «Κάνει δολοφονία χαρακτήρων» (vid)

Gazzetta team
Ο Μιχαλόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες κατά του Φιλιππίδη: «Κάνει δολοφονία χαρακτήρων» (vid)
Ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών», Σπύρος Μιχαλόπουλος, ξιφούλκησε κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, λέγοντας ότι ο ηθοποιός κάνει δολοφονία χαρακτήρων.

Στις καταγγελίες της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, στις οποίες ο ίδιος είπε ότι δεν ευσταθούν καθώς διατηρούσαν ερωτική σχέση ενώ το ήξερε και η σύζυγός του, απάντησε ανάμεσα στα άλλα ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος στο «Πρωινό», λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί του ηθοποιού είναι ανυπόστατοι, αλλά είναι και ανήθικοι.

Από τη δική του πλευρά ο παρουσιαστής είπε ότι: «Δεν υπήρχε καμία σχέση με τον Φιλιππίδη, αυτό που έκανε η ίδια (Παπαχαραλάμπους) είναι για βγει μπροστά με τις άλλες δύο επώνυμες κυρίες για να στηρίξουν τα άλλα θύματα που δεν είναι αναγνωρίσιμες γυναίκες».

Ο Μιχαλόπουλος ανέβασε ένα ποστ στο Facebook υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

Στην δε εκπομπή τοποθετήθηκε λέγοντας: «Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η υπερασπιστική γραμμή του είναι μια γραμμή πανικού. Απαντάει κάπου που δεν έχει κατηγορηθεί. Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί 20 χρόνια πριν. Ποια εκδικητική τάση μπορεί να έχει η Άννα Μαρία απέναντι στον Φιλιππίδη; Κάποιος πρέπει να είναι ανήθικος για να κάνει κάτι τέτοιο και εκείνη δεν είναι. Ο Φιλιππίδης έχει το δικαίωμα υπεράσπισής του, αλλά όχι να σπιλώνει άλλα άτομα».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Προσπάθησε να τη διασύρει αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Αυτό είναι κατάσταση δολοφονίας χαρακτήρων και ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πιάσει. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του σε αυτό το κομμάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ