Οδηγός λεωφορείου που έδειραν και λήστεψαν νεαροί: «Κι άλλος συνάδελφος έχει δεχθεί επίθεση»

Gazzetta team
Οδηγός λεωφορείου που έδειραν και λήστεψαν νεαροί: «Κι άλλος συνάδελφος έχει δεχθεί επίθεση»
Επίθεση και ξυλοδαρμό σε συναδέλφους του καταγγέλλει ο οδηγός λεωφορείου που έδειραν και λήστεψαν νεαροί.

Τους λόγους για τους οποίους δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών που των χτύπησαν και τον λήστεψαν, αναλύει ο οδηγός λεωφορείου που έπεσε θύμα της αγριότητας των νεαρών το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 57χρονος οδηγός, βρισκόταν στο λεωφορείο της γραμμής 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα - Αργυρούπολη, με τους νεαρούς να ακινητοποιούν το όχημα και να τον ξυλοκοπούν και στη συνέχεια να το ληστεύουν.

Ο ίδιος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο όπως λέει τώρα δεν είναι ο πρώτος που δέχεται επίθεση καθώς θύμα ξυλοδαρμού έχει πέσει κι άλλος συναδελφός του.

«Και ο άλλος συνάδελφος έφαγε ξύλο. Ήταν τέσσερα άτομα, που αν τους δω τους αναγνωρίζω, και ακόμα δύο. Έχουν συνέβη και άλλα περιστατικά. Καπνίζουν μέσα, σε άλλο συνάδελφο πέταξαν δυναμιτάκι» σχολίασε ο ίδιος στο MEGA.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του Σαββάτου ανέφερε: «Ξεκίνησα το δρομολόγιο από τη Βάρκιζα με κατεύθυνση το Ελληνικό. Σε όλο το δρόμο ήταν 200 άτομα μέσα στο λεωφορείο, και χωρίς μάσκα. Είναι σύνηθες το φαινόμενο. Αυτοί ήθελαν να πάνε μία και έξω στο Ελληνικό. Έβριζαν το σπίτι μου, την οικογένειά μου. Τα παιδιά αυτά πρέπει να ήταν από 17 έως 23 ετών. Είχαν μπει στο λεωφορείο από τη Βάρκιζα, από την αφετηρία. Τους αφήνω στο Ελληνικό, και σκέφτηκα ότι έληξε. Πήρα και άλλο συνάδελφο από εκεί για να κάνουμε το τελευταίο δρομολόγιο. Όταν ήμουν στην Ιασωνίδου, μπήκαν και οι 4. Δέχτηκα προπηλακισμό και εγώ και ο συνάδελφος. Είχα μέσα 20 άτομα, σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα να κατέβει ο κόσμος. Μου πήραν το κινητό, μου πήραν το τσαντάκι».

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ