Στον Κορυδαλλό ο Μένιος Φουρθιώτης το πρωί της Κυριακής (2/5): Κρατείται προσωρινά στη ΓΑΔΑ

Gazzetta team
Στον Κορυδαλλό ο Μένιος Φουρθιώτης το πρωί της Κυριακής (2/5): Κρατείται προσωρινά στη ΓΑΔΑ
Στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος από τους συγκατηγορούμενους του.

Στον Κορυδαλλό θα οδηγηθεί αύριο το πρωί (2/5) ο Μένιος Φουρθιώτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεπαρουσιαστής θα παραληφθεί γύρω στις 8:30 - 9:00 το πρωί από την ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι στιγμής, και θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου θα μπει στην ΣΤ πτέρυγα .

Σημειώνεται ότι πριν από την μεταφορά του στον Κορυδαλλό θα έχει κάνει μοριακό τεστ για κορονοϊό.

Οι άλλοι δυο συλληφθέντες για την υπόθεση θα μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου ο ένας και στις φυλακές Λάρισας ο άλλος.

Θυμίζουμε πως ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να μπει προφυλακιστέος ο Μένιος Φουρθιώτης καθώς επίσης και οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τις σκηνοθετημένες επιθέσεις στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή και τους πυροβολισμούς σε βάρος αστυνομικών σε καταδίωξη στη Νέα Ερυθραία, με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ο τέταρτος κατηγορούμενος στην υπόθεση που βαρύνεται για πλημμεληματική κατοχή ναρκωτικών και όχι για ανάμειξη στο ως άνω κατηγορητήριο.

Η απόφαση για την ποινική μεταχείριση των τριών κατηγορουμένων ελήφθη με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ύστερα από μία διάσκεψη που διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Προηγήθηκε η απολογία των τεσσάρων κατηγορουμένων που διήρκησε περίπου 6 ώρες με τον βασικό κατηγορούμενο να δίνει τις εξηγήσεις του για ένα δίωρο.

Οι απολογίες τους κράτησαν περίπου 6 ώρες ενώπιον του 30ου τακτικού ανακριτή. Ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών.

Οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ