«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καραϊβάζ (vid)

Gazzetta team
«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Καραϊβάζ (vid)
Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό σε όλους αστυνομικό συντάκτη, Γιώργο Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο είπαν σήμερα (11/4) οι δικοί του άνθρωποι, στην Καλλίφυτο Δράμας.

Στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας, τελέστηκε την Κυριακή (11/4) η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Όπως μετέφερε το erasia-press.gr, η οικογένειά του Γιώργου Καραϊβάζ, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο δικό τους άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από τις σφαίρες των δολοφόνων του, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ήταν απόφαση του 20χρονου γιου του Δημήτρη, να γίνει η κηδεία του πατέρα του στη Δράμα. Ο γιος του παρά τον θρήνο του, βρήκε το θάρρος και ζήτησε να τηρηθούν τα μέτρα, λόγω της πανδημίας.

Η σορός του δημοσιογράφου έφτασε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο πατρικό του σπίτι. Ο σπαραγμός της μητέρας του συγκλόνισε τον κόσμο. Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο, ενώ συναισθηματικά φορτισμένη ήταν και η δημοσιογράφος του Star, Λευκή Γεωργάκη, καθώς περιέγραφε τις εικόνες και το κλίμα από την κηδεία του συναδέλφου.

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. Και είναι σίγουρο ότι αν δεν υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε αυτό το τελευταίο αντίο, θα ήταν παρόν κυριολεκτικά όλο το χωριό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ