Η Google απάντησε για την Άρτεμη: Έκαναν delete στα ηλεκτρονικά ίχνη της

Gazzetta team
Η Google απάντησε για την Άρτεμη: Έκαναν delete στα ηλεκτρονικά ίχνη της
H Google απάντησε στο αίτημα σχετικά με το ηλεκτρονικό στίγμα της 19χρονης και τα νέα δεν ήταν και τόσο ευχάριστα.
Με μία έκθεση αρκετών σελίδων, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», η Google απάντησε στο αίτημα που κατατέθηκε σχετικά με το ηλεκτρονικό στίγμα της Άρτεμης που έχει εξαφανιστεί στο Κορωπί.

Σε αυτή λοιπόν, αναφέρει πως τόσο το στίγματα του κινητού της, όσο το ηλεκτρονικό ιστορικό της, σβήστηκαν από συγκεκριμένο χώρο, ενώ ο Εγκληματολόγος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Εξεταστής ψηφιακών πειστηρίων Βασίλειος Γεωργόπουλος, η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να γίνει από λάθος κάποιου, αλλά εσκεμμένα.

«Φαίνεται πως το άτομο που τα διέγραψε γνώριζε τον τρόπο για να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη του κινητού της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου, έκανε αίτημα διεξαγωγής πραγματογνωμοσύνης επί της έκθεσης της Google και όρισε τον Βασίλειο Γεωργόπουλο ως τεχνικό σύμβουλό της.

Θα έχει πρόσβαση στην πραγματογνωμοσύνη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο κύριος Γεωργίου τόνισε ότι συμπληρωματικά στην υπάρχουσα μήνυση για αρπαγή, κατατέθηκε και αυτή της ανθρωποκτονίας.

«Ζητήσαμε επίσημα με αίτημά μας στον Εισαγγελέα, η υπόθεσή μας να ερευνηθεί από το αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ