Λύγισε ο Παπαδάκης: Θύμα τροχαίου συνεργάτιδα του «Καλημέρα Ελλάδα» (vid)

Gazzetta team
Λύγισε ο Παπαδάκης: Θύμα τροχαίου συνεργάτιδα του «Καλημέρα Ελλάδα» (vid)
To «Μαράκι» όπως την έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης έπεσε θύμα τροχαίου την ώρα που πήγαινε στο στούντιο του ΑΝΤ1 για το «Καλημέρα Ελλάδα».

Από το ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, τόσο ο έμπειρος δημοσιογράφος, όσο και οι συνεργάτες του, δεν ήταν με την συνηθισμένη διάθεσή. Κάτι τους απασχολούσε, το οποίο όμως δεν αποκάλυπταν...

Είχαν όμως σοβαρό λόγο που το έκαναν αυτό, αν και έλεγαν οτι θα το πουν αργότερα και ο κόσμος θα καταλάβαινε. Το μυαλό των περισσότερων πήγαινε σε κάποια φάρσα που μπορεί να είχαν σκαρώσει, όμως δυστυχώς η εκτίμηση αυτή δεν επιβεβαιώθηκε, καθώς περίπου στις 9:00 αποκαλύφθηκε το τραγικό γεγονός.

Μία κοπέλα που για χρόνια αποτελούσε camera woman στο «Καλημέρα Ελλάδα», είχε χάσει την ζωή της σε τροχαίο που είχε συμβεί τα ξημερώματα στην Λεωφόρο Μεσογείων.

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, συνεργάτες της εκπομπής πέρασαν από το σημείο πηγαίνοντας στο στούντιο του ΑΝΤ1 και είδαν οτι το αυτοκίνητό που ήταν στο τροχαίο, έμοιαζε της Μαίρης. Όταν είδαν οτι καθυστερούσε να φτάσει στην δουλειά, άρχισαν να τους... ζώνουν τα φίδια, ειδικά από τη στιγμή που δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Τελικά αφού επικοινώνησαν με το ΚΑΤ διαπίστωσαν πως όντως ήταν το «Μαράκι», όπως χαρακτηριστικά την έλεγε ο Γιώργος Παπαδάκης που οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή μετά από προσπάθειες μίας ώρας.

Ανακοινώνοντας την τραγική αυτή είδηση, ο Γιώργος Παπαδάκης, είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι…

Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ