Λιανός σε παίκτες για το πάρτι στο Survivor: «Ο Τζέιμς τρομερός γυπαετός, δίδαξε τεχνικές πεσίματος» (vid)

Gazzetta team
Λιανός σε παίκτες για το πάρτι στο Survivor: «Ο Τζέιμς τρομερός γυπαετός, δίδαξε τεχνικές πεσίματος» (vid)
Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε στους παίκτες όσα είδε στο επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης στο Survivor, πλέκοντας το εγκώμιο του Τζέιμς για τις τεχνικές του στο... γύπινγκ.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε το πάρτι της ένωσης στο Survivor, με πολύ χορό, μουσική, φαγητό, ποτό, Jason Derulo και ο Γιώργος Λιανός χτες (31/3) είπε στους παίκτες ότι είδε το επεισόδιο μαζί με κάποιους άλλους.

Να υπενθυμίσουμε πως οι Έλληνες παίκτες βρέθηκαν και με τους Τούρκους, οπότε και συνέβησαν αρκετά ευτράπελα, όπως τον διαγωνιζόμενο που δεν κατάλαβε σωστά το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου και την είπε «Τελεφερίκ».

Ωστόσο, υπήρξαν και τα… φλερτ όπως εκείνο του Τζέιμς στην Τουρκάλα παίκτρια, την Μελίς, η οποία είναι τενίστρια.

Ο Τζέιμς ρώτησε τον Ατζουν πως την λένε -μπροστά σε όλους- και είπε πως από εδώ και πέρα αρχίζει να αγαπάει το τένις σαν άθλημα. Βέβαια η κατάληξη δεν ήταν όπως θα την ήθελε αφού «έφαγε χυλόπιτα», από την κοπέλα λόγω… ηλικίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το… Greek καμάκι του Τζέιμς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον παρουσιαστή που είπε στους παίκτες: «Είδα το επεισόδιο από το πάρτι της ένωσης».

«Από το 1 στα 10 πόσο ρεζίλι;», τον ρώτησε η Μαριαλένα κι ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Από το 1 στα 10, ήταν 10 με τόνο από μένα η βαθμολογία. Συγκλονιστικοί. Κατ’ αρχάς ο Τζέιμς, δίδαξε τεχνικές πεσίματος, τρομερός γυπαετός. Η απάντηση στο γιατί τα νησιά μας κάθε χρόνο είναι γεμάτα από τουρίστριες. Θέλω να μου πεις από που έχεις μάθει αυτές τις καταπληκτικές τεχνικές…», είπε στον παίκτη τον Μπλε.

Ο Τζέιμς Καφετζής όπως και οι άλλοι παίκτες γέλασαν πολύ με τα σχόλια του Γιώργου Λιανού. «Ρόδος», απάντησε ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης συμπλήρωσε: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». «Το δεύτερο δεν το είδα, αλλά είδα την προσπάθεια», απάντησε ο παρουσιαστής στον Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε και το επικό πέσιμο του Νίκου, το κυριολεκτικό, αναφέροντας: «Πάντως από τις τεχνικές πεσίματος πήρε μαθήματα και ο Νίκος που είχε ένα καταπληκτικό πέσιμο μόνος του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ