Αίτημα της Τροχαίας για τοποθέτηση φαναριού στη στροφή που έχασε τη ζωή του ο Ιάσωνας

Gazzetta team
Αίτημα της Τροχαίας για τοποθέτηση φαναριού στη στροφή που έχασε τη ζωή του ο Ιάσωνας
Ο πρόεδρος της Τροχαίας Κώστας Τασούλας γνωστοποίησε πως απέστειλαν στην Περιφέρεια Αττικής αίτημα για τοποθέτηση φαναριού στην αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας.

Η Διεύθυνση Τροχαίας απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Περιφρέρεια Αττικής με το οποίο ζητά την τοποθέτηση φαναριού στην αριστερή στροφή της Βασιλίσσης Σοφίας με κατεύθυνση εντός του μεγάρου της Βουλής!

Αυτό γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Τροχαίας Κώστας Τασούλας μιλώντας σε δημοσιογράφους και μάλιστα είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ανάλογη εισήγηση. Μέχρι να διευθετηθεί το όλο θέμα, πάρθηκε η απόφαση να απαγορευτεί η είσοδος οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο που έφερε τον θάνατο του 23χρονου Ιάσωνα από το όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια εισήγηση από τη Διεύθυνση Τροχαίας, όχι όμως και από τη Βουλή, η οποία είχε απευθυνθεί σε Περιφέρεια και Τροχαία στο παρελθόν αλλά δίχως τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το 2012 και το 2014 η Βουλή είχε στείλει σχετικό αίτημα στην Περιφέρεια και το 2020 στην Τροχαία, αλλά δίχως αποτέλεσμα, καθώς το εγχείρημα προσέκρουε στον ενδεχόμενο κίνδυνο της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Κοινοβουλευτικές πηγές από κει και πέρα αναφέρουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από την ώρα του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή αποτελεί προανακριτικό υλικό και θα διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί αν και πως διέρρευσε από τη Βουλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ