Αγανακτισμένος οδηγός για το τροχαίο έξω από την Βουλή: «Με τόση τροχαία εδώ, πέρασε με πράσινο και τον τσακίσατε» (vid)

Gazzetta team
Αγανακτισμένος οδηγός για το τροχαίο έξω από την Βουλή: «Με τόση τροχαία εδώ, πέρασε με πράσινο και τον τσακίσατε» (vid)
Ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, βρέθηκε αντιμέτωπος με αξιωματικό της τροχαίας, όταν σταμάτησε να επιβεβαιώσει ότι ο 23χρονος οδηγός της μηχανής πέρασε με πράσινο.

Λίγο μετά το σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη 23χρονος μοτοσικλετιστής με τον οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από τη Βουλή, εμφανίστηκε στο σημείο ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Επρόκειτο για έναν μοτοσικλετιστή που κινείτο στο αντίθετο ρεύμα και επιβεβαίωσε ότι τη στιγμή της σύγκρουσης ο 23χρονος είχε πράσινο φανάρι. «Με τόση αστυνομία εδώ πέρα, τροχαία, με πράσινο πέρασε και τον τσακίσατε», ανέφερε φανερώνοντας την αγανάκτισή του.

Και τότε ο αξιωματικός της τροχαίας με έντονο ύφος είπε: «Διώξ’ τον να μη λέει χαζομάρες. Εσύ τι είσαι, δικηγόρος του διαβόλου είσαι; Άσε το παιδί, εσύ φοράς το κράνος σου; Άντε τώρα, σήκω φύγε από εδώ, εξαφανίσου».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του pronewstv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ