Καθαρά Δευτέρα με πέταγμα χαρταετού εντός δήμου και sms λέει ο Γιώργος Πατούλης (vid)

Gazzetta team
Καθαρά Δευτέρα με πέταγμα χαρταετού εντός δήμου και sms λέει ο Γιώργος Πατούλης (vid)
Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μίλησε για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας εν μέσω lockdown.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

«Έχουμε το πάρκο Τρίτση, το Πεδίο του Άρεως και το Αττικό πάρκο στην περιφέρειά μας. Θα πρέπει με ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα μέτρα και συστάσεις, να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο να βρίσκονται σε ανοιχτούς χώρους. Άρα, η διάθεσή μας, αν δεν δοθεί διαφορετική εντολή, είναι να έχουμε ανοιχτά τα πάρκα της ευθύνης μας. Η ατομική ευθύνη όλων θα πρέπει να είναι δυνατή. Δεν πρέπει να συνωστιζόμαστε. Θα πρέπει να τηρούνται οι συστάσεις από όλους μας», είπε ο κ. Πατούλης.

Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι θα είναι σε ισχύ η απαγόρευση για εκτός του δήμου μετακινήσεις.

«Υπήρχε στο τραπέζι να κλείσουν κάποια πάρκα. Νομίζω ότι μέχρι σήμερα το μεσημέρι αν είναι να ανακοινωθεί κάτι, θα γίνει. Θα είναι σε ισχύ ο περιορισμός για εντός δήμου μετακινήσεις», συνέχισε ο ίδιος.

«Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα. Το άνοιγμα της κοινωνίας θα εξαρτηθεί από το αν θα κόψουμε την αλυσίδα της μετάδοσης, για να περιοριστούν τα κρούσματα, και να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί. Ο καθένας μας είναι ένας κρίκος της αλυσίδας», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ