Ροντέο με τα όσα έλεγε ο Μαυροειδάκος: «Δεν ντρέπεσαι που εισαι αστυνομικός, καλύπτεις αυτούς που δέρνουν» (vid)

Gazzetta team
Χαμός στον αέρα του Open με τα όσα έλεγε ο Γραμματέας Ειδικών Φουρών, Στράτος Μαυροειδάκος με τα όσα έλεγε για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Ξέφυγε η κατάσταση στον αέρα του Open για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Ειδικών Φρουρών, Στράτου Μαυροειδάκου και του δημοσιογράφου της Αυγής, Νίκου Σβέρκου.

Η πρώτη στιγμής μεγάλης έντασης ήταν όταν ο δημοσιογράφος είπε πως οι αστυνομικοί χτύπησαν οικογένειες και παιδιά, κάτι που διέψευσε ο εκπρόσωπος των Ειδικών Φρουρών, με αποτέλεσμα να ακούσει τον Νίκο Σβέρκο να του λέει: «Δεν ντρέπεσαι, είσαι αστυνομικός εσύ; Δεν έχεις πετάξει ακόμα την στολή», με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να του απαντήσει: «Κύριε Σβέρκο δεν θα σας πω κάτι για την κόμη σας, αν πρέπει να ξυριστείτε ή τι πρέπει να κάνετε...».

Οι ατάκες αυτές προκάλεσαν την επέμβαση των παρουσιαστών, όμως μετά από λίγο η ένταση ανέβηκε και πάλι όταν ο Στράτος Μαυροειδάκος άρχισε να λέει πως ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα έκρηξη από Νίκο Σβέρκο, ο οποίος του έλεγε: «Δεν ντρέπεσαι. Μόνο να δέρνετε ξέρετε», όμως ο καυγάς δεν τελείωσε εκεί.

Συνεχίστηκε όταν ρωτήθηκε πως γίνεται να έχει αναγνωριστεί ως δράστης της επίθεσης που είχε προηγηθεί και ο αστυνομικός να συνομιλεί μαζί του. Η απάντηση πως τον ενημέρωνε πως θα συλληφθεί, προκάλεσε νέο κύκλο αντιπαράθεσης...