Σεισμός στην Ελασσόνα: Κατέληξε ηλικιωμένος που έδινε μάχη στο νοσοκομείο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Τον ηλικιωμένο είχαν απεγκλωβίσει τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή της Ελασσόνας μετά τον σεισμό.
Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξε ένας ηλικιωμένος που είχε απεγκλωβιστεί από το γκρεμισμένο σπίτι στο Μεσοχώρι Ελασσόνας από το σεισμό των 6,3 Ρίχτερ.
Ο 83χρονος μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο σπίτι τους στο Μεσοχώρι Ελασσόνας, όταν ο Εγκέλαδος το γκρέμισε, όπως αναφέρει το larissanet.gr.
Τον ηλικιωμένο είχαν απεγκλωβίσει τα σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στην περιοχή και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης.

Χθες (6/3), ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Lockdown: Αυξημένα μπλόκα και ερωτήματα για τα μέτρα (vid)
- Lockdown: «Ημερομηνίες - κλειδιά» για την σταδιακή άρση των μέτρων (vid)
- Το TikTok «τρελάθηκε»: Δεν έβρισκε δουλειά λόγω εμφάνισης, έκανε 9 πλαστικές και δουλεύει ως μοντέλο (vid)
- Μια συγκλονιστική εξομολόγηση: Αυτά είναι τα στάδια που βιώνει μια γυναίκα μετά το βιασμό
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Δύο συλλήψεις για τις φωτιές σε Σκύρο και Λακωνία: Από γεννήτρια και ψησταριά ξεκίνησαν οι πυρκαγιές
- Υπόθεση Marfin: Στην Ελλάδα απόψε η 46χρονη κατηγορούμενη για τον εμπρησμό – Αύριο ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή
- Πυρκαγιές: 118 κτίρια κρίθηκαν κατεδαφιστέα – Ολοκληρώθηκαν 325 αυτοψίες της ΓΔΑΕΦΚ στις πληγείσες περιοχές