Καθηλώνει η Αγγελική Λάμπρη: «Είμαστε τσουνάμι και θα έρθει το φως» (vid)

Gazzetta team
Καθηλώνει η Αγγελική Λάμπρη: «Είμαστε τσουνάμι και θα έρθει το φως» (vid)
Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε για την από κοινού καταγγελία που έκαναν με την Τζένη Μπότση και την Λουκία Μιχαλά.

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και δεν θα μπορούσε να αναφερθεί στο κίνημα του metoo που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα.

Μετά την Σοφία Μπεκατώρου άλλωστε, η γνωστή ηθοποιός με την Τζένη Μπότση και την Λουκία Μιχαλά πήραν την σκυτάλη των καταγγελιών, για τον καλλιτεχνικό χώρο αυτή την φορά.

Αναφερόμενος σε αυτό λοιπόν, είπε: «Είχαμε βιώσει όλες το ίδιο περιστατικό. Ήταν κάτι που ήταν μέσα μας τόσο πολύ έντονα και λέγαμε ότι κάποια στιγμή θέλουμε να βγει. Ένας από τους λόγους που έκανα αυτήν την καταγγελία μαζί με τα κορίτσια, ήταν επειδή τότε ένιωσα πολύ θυμό κι οργή που δεν μπόρεσα να αντιδράσω.

Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή με αφορμή την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου. Συμβαίνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια και κάνουμε ότι δεν συμβαίνει. Ένιωσα πολύ μόνη μου και φοβόμουν αλλά ήθελα να αντιδράσω. Αν το είχα πει νωρίτερα δεν θα είχαν έρθει σε αυτήν την θέση πολλά κορίτσια που έχουν τελειώσει την δραματική σχολή. Ο στόχος ήταν να ενθαρρύνουμε θύματα. Ντροπή και φόβο θα νιώθουν μόνο οι θύτες κι ήρθε η ώρα να να κρυφτούν.

Δεν ξέρεις πόσα μηνύματα πήρα κι έκλαιγα. Μου έλεγαν μπράβο γιατί μπορούν να μιλήσουν. Κανείς δεν είναι μόνος. Πρέπει να μιλάμε. Είμαστε σε τσουνάμι και θα έρθει το φως και μια κάθαρση. Οποιοσδήποτε θα έχει σαν σκέψη μια παραβατική συμπεριφορά ή σωματική, λεκτική και σεξουαλική βία, δεν θα το κάνει πράξη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ