Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Gazzetta team
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης
Οι υπερασπιστικοί του ισχυρισμοί, αλλά και οι απαντήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώπιον της ανακρίτριας δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, οι οποίοι τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.
Προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την μαραθώνια απολογία του. Ο σκηνοθέτης δεν μπόρεσε να αντικρούσει το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή που του απαγγέλθηκε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο ίδιος κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία που του έχει απαγγελθεί.

Ως μάρτυρες επιβεβαίωσης των ισχυρισμών του κλήθηκαν και κατέθεσαν στην ανακρίτρια η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Έλενα Κούρκουλα και ο ιδιοκτήτης του Action24, Διονύσης Παναγιωτάκης.

Κούγιας: «Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας»

Λίγο μετά την απόφαση, ο συνήγορος του σκηνοθέτη-ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως η πλευρά του θα προσφύγει κατά της απόφασης για προσωρινή κράτηση. Επέμεινε πως είναι μία δικογραφία «χωρίς στοιχεία» και ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του θα έπρεπε να μείνει ελεύθερος.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος» δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ