Τζώρτζογλου: «Και στην κόλαση να πάνε θα τους διώξει ο διάολος» (vid)

Gazzetta team
Τζώρτζογλου: «Και στην κόλαση να πάνε θα τους διώξει ο διάολος» (vid)
Σκληρά λόγια που ανταποκρίνονται όμως στην πραγματικότητα, χρησιμοποίησε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Με τον δικό του ξεχωριστό, αλλά αληθινό τρόπο, σχολίασε ο Στράτος Τζώρτζογλου τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τα όσα συμβαίνουν, λέγοντας: «Ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας. Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά.

Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος. Κάνω έκκληση οτιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.