Ανατροπή στα Jumbo: Δεν άνοιξαν ούτε με click in shop

Gazzetta team
Ανατροπή στα Jumbo: Δεν άνοιξαν ούτε με click in shop
Τα καταστήματα Jumbο έκαναν... πίσω και τελικά δεν άνοιξαν με click in shop στις κόκκινες περιοχές, όπως η Αττική, η Πάτρα και η Χαλκίδα.

Ανατροπή στην ανατροπή για τα καταστήματα Jumbo αναφορικά με την λειτουργία τους σε Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα.

Το Σάββατο είχαν ανακοινώσει πως θα λειτουργούσαν στις κόκκινες περιοχές κανονικά με το click in shop, όπως ανέφερε η ανακοίνωσή τους: «Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, τα καταστήματά μας στην ΑΤΤΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ & ΠΑΤΡΑ θα λειτουργούν με ραντεβού. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα λειτουργούν χωρίς ραντεβού. Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το ESHOP της ΚΥΠΡΟΥ έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά! Ευχαριστούμε πολύ!».

Ωστόσο στην πορεία τα δεδομένα άλλαξαν και όπως ανακοινώθηκε, στις τρεις περιοχές αυτές, τελικά θα μείνουν κλειστά.

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, παρά την πρόθεσή μας να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να σας εξυπηρετήσουμε, δυστυχώς, τα καταστήματα Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου.

Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και σε αυτές τις περιοχές. Τα υπόλοιπα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και πριν (χωρίς ραντεβού). Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι το ESHOP της ΚΥΠΡΟΥ έχει ανοίξει και λειτουργεί κανονικά! Ευχαριστούμε πολύ!»

Θυμίζουμε οτι στην Αττική, τα Jumbo έχουν τα περισσότερα καταστήματα από οποιαδήποτε άλλη πόλη, συνολικά 23, ενώ άλλα 2 έχουν στην Πάτρα και 1 στην Χαλκίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ