Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: Σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη

Gazzetta team
Ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό: Σε διαθεσιμότητα ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος όσον αφορά την υπόθεση του ξυλοδαρμού σταθμάρχη του μετρό από δύο ανήλικα αδέλφια.

Ο ειδικός φρουρός που συνελήφθη χθες, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, για υπόθαλψη και παράβαση καθήκοντος, όσον αφορά την υπόθεση του ξυλοδαρμού 53χρονου σταθμάρχη του μετρό από δύο ανήλικα αδέλφια, την περασμένη Τετάρτη, στο σταθμό της Ομόνοιας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι ο ειδικός φρουρός με εντολή του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ρόλος του αστυνομικού στην κάλυψη των δραστών

Ο ειδικός φρουρός που ανήκει στην ομάδα ΔΙΑΣ έδωσε οδηγίες για την αποφυγή της σύλληψης τους και τι να κάνουν σε περίπτωση που τελικά εντοπίζονταν από τις αρχές. Σε μία τέτοια περίπτωση, φέρεται να τους είπε να τα ρίξουν όλα στο θύμα, λέγοντας οτι τους προκάλεσε, βρίζοντας την οικογένειά τους.

Μάλιστα, όταν την Παρασκευή οι ασφάλεια έφτασε στην ταυτοποίηση των ανήλικων, οι οποίοι δεν είχαν απασχολήσει ξανά τις αρχές και έγινε η προσαγωγή από το σπίτι τους, εκείνος μετέβη στην ΓΑΔΑ.

Εκεί άρχισε να ρωτάει τι είχε συμβεί με τα δύο παιδιά και τότε, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έγινε η σύλληψή του, καθώς υπήρχαν ενδείξεις εναντίον του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ