Στον εισαγγελέα οι δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό (pics)

Gazzetta team
Στον εισαγγελέα οι δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό (pics)
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου οι δύο ανήλικοι δράστες της επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό.

Μπροστά στον εισαγγελέα, παρουσιάστηκαν οι δύο ανήλικοι δράστες της τρομακτικής επίθεσης στον σταθμάρχη του μετρό, στην Ομόνοια.

Θυμίζουμε οτι τόσο ο 17χρονος, όσο και ο 15χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, μαζί με έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατηγορείται πως τους βοήθησε να κρυφτούν.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα έκανε παρατήρηση στα δύο αδέλφια επειδή είχαν τα πόδια τους πάνω στο κάθισμα και δεν φορούσαν μάσκα. Όταν βγήκαν έξω από τον συρμό του εξαπέλυσαν μία σοκαριστική επίθεση, ξυλοκοπώντας τον άγρια. Κάτι που καταγράφηκε από άλλον επιβάτη.

Αμέσως μετά μπήκαν σε άλλο τρένο και κατέβηκαν στο Μοναστηράκι. Εκεί πήραν τηλέφωνο τη μητέρα τους και πήγε και τους πήρε με το αυτοκίνητο. Αφού της είπαν τι έχει γίνει, εκείνη μίλησε με έναν ειδικό φρουρό που υπηρετεί στη ΔΙΑΣ, προκειμένου να την βοηθήσει στο πως θα κινηθεί από εκείνο το σημείο και μετά. Ο νεοπροσληφθείς αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Reader.gr φέρεται να καθοδήγησε τους δύο ανήλικους στο τι πρέπει να κάνουν για να διαφύγουν της σύλληψης, χωρίς πάντως να τα καταφέρει καθώς η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών είχε όλα τα στοιχεία που χρειαζόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ