Αδιανόητο: Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς (pic & vid)

Gazzetta team
Αδιανόητο: Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς (pic & vid)
Ο καιρός τρελάθηκε και το Σαββατοκύριακο σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας, Ιανουάριο μήνα, ενδεχομένως να αγγίξει τους 30 βαθμούς.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά με ελάχιστες εξαιρέσεις, η θερμοκρασία μένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αυτές λοιπόν οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες λόγω της θερμής εισβολής που θα υπάρξει στην χώρα και θα προκαλέσει εντυπωσιακή άνοδο.

Πόσο εντυπωσιακή; Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου, στην Κρήτη μπορεί να φτάσει και τους 29 βαθμούς.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του...

«Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!! Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικης και κυρίως της νότια Ελλάδας ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς εκτός απο το να μεταφέρει και κάποια σκόνη δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου! Λεπτομέρειες στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 17:30 και στις 20:00».

Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!! Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και ...

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Δείτε και το video με την πρόγνωσή του στο χθεσινό δελτίο καιρού στην ΕΡΤ3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ