«Δεν φορούσε μάσκα και τιμωρούσε τους μαθητές με απουσίες» (vid)

Gazzetta team
«Δεν φορούσε μάσκα και τιμωρούσε τους μαθητές με απουσίες» (vid)
Μαθητής από το σχολείο του Υμηττού αναφέρθηκε στο περιστατικό με την καθηγήτρια που δεν φορούσε μάσκα.

Το στίγμα του για το περιστατικό με την καθηγήτρια που δεν φορούσε μάσκα από... άποψη, έδωσε μιλώντας στο Open ο πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου στον Υμηττό.

Θυμίζουμε οτι η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός που διδάσκει Νεοελληνική Γλώσσα, Έκθεση, Λογοτεχνία όχι μόνο δεν τηρούσε τα μέτρα, αλλά έκανε και πλάκα με τους μαθητές.

Μάλιστα, όπως ειπώθηκε, όταν της ζητούσαν να την βάλει για να μπουν στην τάξη να κάνουν μάθημα εκείνη τους έβαζε απουσία!

«Πολλά παιδιά της Β' Λυκείου, μου έλεγαν ότι της ζητούσαν να φορέσει μάσκα. Οι μαθητές της τάξης έλεγαν ότι την παρακαλούσαν να φορέσει μάσκα, γιατί είχαν ευπαθείς ομάδες στα σπίτια τους κι εκείνη τους έβαζε απουσίες. Εκαναν καταγγελίες οι γονείς και μετά ο διευθυντής. Ελεγε στους μαθητές ότι: δεν πιστεύω στον κορονοϊό και στη μάσκα.

Συνεχίζοντας την αφήγησή του είπε: Της έλεγαν «δεν μπαίνουμε στην τάξη αν δεν βάλεις μάσκα και εκείνη τους έβαζε απουσίες. Μακάρι να βάλει τη μάσκα και να γυρίσει. Χρειάζομαι οπωσδήποτε μία φιλόλογο γιατί δίνω πανελλήνιες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ