Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα μετά την απόφαση

Gazzetta team
Κατέρρευσε η Μάγδα Φύσσα μετά την απόφαση
Η μητέρα του δολοφονημένου από την Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα, δεν άντεξε και κατέρρευσε μετά την απόφαση για τις αναστολές.

Στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και συγκεκριμένα για το κομμάτι των αναστολών, η Μάγδα Φύσσα δεν άντεξε.

Κατέρρευσε μετά από 5,5 χρόνια έντασης και ψυχοφθόρας διαδικασίας, άρχισε να κλαίει με λυγμούς στον προθάλαμο της δικαστικής αίθουσας.

Στο πλευρό της ήταν συγγενείς, δικηγόροι και φίλοι του Παύλου Φύσσα που έπεσαν στην αγκαλιά της.

Λίγο αργότερα, βγήκε στον εξωτερικό χώρο του Εφετείου, όπου ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος εκεί άρχισε να χειροκροτεί και να φωνάζει το όνομά της.

«Δικαιωνόμαστε με κάποιον τρόπο, μπήκαν φυλακή οι εγκληματίες» είπε η Μάγδα Φύσσα, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες στην πολιτική αγωγή για όλο τον πολύ μεγάλο δικαστικό αγώνα που έκανε, και «όλο τον κόσμο που μας στήριξε».

«Δεν μπορώ να πω αν είναι δικαίωση για τον Παύλο, μακάρι ο Παύλος να ήταν εδώ και να το έλεγε ο ίδιος, να ήταν ένα από τα θύματα που χτύπησαν και σακατέψανε. Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ, για όλο τον κόσμο που αγωνίστηκε να αποδείξει πως είναι εγκληματική οργάνωση» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ