«Πρόταση όνειδος για την Εισαγγελία της χώρας»: Οργή για την Αδαμαντία Οικονόμου (pics & vid)

Gazzetta team
«Πρόταση όνειδος για την Εισαγγελία της χώρας»: Οργή για την Αδαμαντία Οικονόμου (pics & vid)
Την οργή των δικηγόρων πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και του απλού κόσμου, που «βράζει» στο Twitter, προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου να μη φυλακιστεί κανείς από τους κατηγορούμενους, πλην του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά.

«Βράζει» ο κόσμος με την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, για αναστολή των ποινών όλων των κατηγορουμένων πλην Ρουπακιά.

Συγκεκριμένα, δηλαδή, η κα. Οικονόμου πρότεινε να μη φυλακιστεί κανείς από τους κατηγορούμενους, πλην του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα.

Ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, που είχε εκπροσωπήσει στη δίκη τους Αιγύπτιους ψαράδες, έκανε ένα πρώτο σχόλιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ο κύριος Καμπαγιάννης -ο οποίος είχε προειδοποιήσει ότι τυχόν αναστολή των ποινών θα ακυρώσει την ιστορική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου- σχολιάζοντας την εισαγγελική πρόταση, τόνισε: «Δικαίωσε τον τίτλο της: Εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αναστολή για όλους πλην του Ρουπακιά. Πρόταση-όνειδος για την Εισαγγελία της χώρας».

Δικαίωσε τον τίτλο της: Εισαγγελέας υπεράσπισης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Αναστολή για όλους πλην του Ρουπακιά. Πρόταση-όνειδος για την Εισαγγελία της χώρας.

Posted by Thanasis Kampagiannis on Monday, October 19, 2020

Δείτε και τις δηλώσεις του έξω από το δικαστήριο στο βίντεο του The Press Project:

Στο Twiiter, δε, όπως αναμενόταν, υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις...