Αμετανόητος ο Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας» (vid)

Gazzetta team
Αμετανόητος ο Κασιδιάρης: «Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας» (vid)
Χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά τη λέξη Χρυσή Αυγή, ο καταδικασθέντας ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Ηλίας Κασιδιάρης, εμφανίστηκε σε μήνυμά του στο YouTube προκλητικά αμετανόητος, και χρησιμοποιώντας ακόμα και την εισαγγελέα της έδρας, λέει πως είναι αθώος.

Προκλητικά αμετανόητος εμφανίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μήνυμά του στο YouTube, στην πρώτη του αντίδραση μετά την ιστορική απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης την Τετάρτη (7/10), που έκρινε ομόφωνα πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, καταδικάζοντας και τον ίδιο, φυσικά, ως μέλος της.

Ενώ, λοιπόν, ο Κασιδιάρης περιμένει και αυτός την ερχόμενη εβδομάδα να μάθει την ποινή του, χωρίς να αναφέρει ούτε μία φορά τη λέξη Χρυσή Αυγή, διαχωρίζει τη θέση του από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και ως επικεφαλής του φορέα «Έλληνες για την πατρίδα», ζητά στήριξη από τους οπαδούς του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αντιμετώπισα ανάλογες διώξεις και πριν από λίγα χρόνια. Και τις αντιμετώπισα με επιτυχία. Καθώς κατάφερα να βγω βουλευτής και μέσα από τη φυλακή. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω με την ίδια στωικότητα ανάλογες δοκιμασίες. Οι Έλληνες είναι στο πλευρό μας. Έχουμε μαζί μας το 11% στην πρωτεύουσα της χώρας».

Και συνεχίζει απτόητος: «Εκατοντάδες χιλιάδες μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα και θα τιμωρήσουν με την ψήφο τους όλους όσους προωθούν αυτές τις μεθοδεύσεις. Το πιο ενθαρρυντικό είναι πως δέχομαι καθημερινά χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από ανθρώπους που αντιδρούν στην πολεμική του συστήματος».

Κατόπιν, δε, το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου λέει πως νοιάζεται για τους συντρόφους του (με πολλούς εκ των οποίων, βέβαια, είναι στα μαχαίρια), σημειώνοντας: «Είναι, όμως, ανεπίτρεπτο να στοχοποιούνται και να πλήττονται οικογένειες. Να πηγαίνουν στη φυλακή αθώοι άνθρωποι που έχουν παιδιά ή ηλικιωμένους γονείς να φροντίσουν, αυτές οι διαδικασίες είναι ανήθικες και ξεφεύγουν από το πλαίσιο της πολιτικής διαμάχης».

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, επειδή ο Κασιδιάρης αναφέρθηκε στην «Ελληνική Αυγή» και το 11% που πήρε στην Αθήνα, πως τα γραφεία της στον Δήμο σφραγίστηκαν ήδη από τη μέρα της απόφασης.

Παρ' όλα αυτά, σήμερα (10/10) με ανακοίνωσή της η ΚΕΕΡΦΑ καταγγέλλει ως σκάνδαλο και παράνομη πράξη τη μη έκπτωση ακόμη του Ηλία Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...