17 Νοέμβρη και Μαζιώτης «απειλούν» την Χρυσή Αυγή στις φυλακές (vid)

Gazzetta team
17 Νοέμβρη και Μαζιώτης «απειλούν» την Χρυσή Αυγή στις φυλακές (vid)
Οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν οι χρυσαυγίτες από άτομα που ενδεχομένως να τους επιτεθούν στις φυλακές που μπορεί να μεταβούν.

Αν δεν υπάρξει κάποια νέα παράταση, η δίκη της Χρυσής Αυγής σε πρώτο βαθμό αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα με την απόφαση για τα ελαφρυντικά και την ανακοίνωση των ποινών.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι η αστυνομία να προχωρήσει στις συλλήψεις όσων προβλέπεται και να τους οδηγήσει στις φυλακές, με το σωφρονιστικό ίδρυμα του Κορυδαλλού και αυτό στο Δομακό, να είναι τα επικρατέστερα για να τους φιλοξενήσουν.

Εκεί ωστόσο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς δεν θα είναι με τον υπόλοιπο πληθυσμό, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να δεχθούν επίθεση.

Οι συγκεκριμένες φυλακές μπορεί να θεωρούνται ασφαλείς, όμως από την άλλη φιλοξενούν αρκετά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων και γνωστούς αντιεξουσιαστές.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για παράδειγμα στον Κορυδαλλό είναι μέλη της 17 Νοέμβρη, αλλά και η Πόλα Ρούπα, ενώ στον Δομοκό είναι ο Νίκος Μαζιώτης και ο Γιάννης Δημητράκης.

Για αυτό, όπως ειπώθηκε, θα προφυλαχθούν και θα μπουν σε ειδικό χώρο.