Δίκη Χρυσής Αυγής: Για αύριο διέκοψε το δικαστήριο

Gazzetta team
Δίκη Χρυσής Αυγής: Για αύριο διέκοψε το δικαστήριο
Αύριο, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, θα συνεχιστεί η συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής για τα ελαφρυντικά.

Εις αύριον τα σπουδαία...

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής (9/10) θα συνεχιστεί η συνεδρίαση για τα ελαφρυντικά στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς το δικαστήριο διέκοψε για σήμερα.

Στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων, που δικάζει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, μέχρι τη διακοπή ήταν σε εξέλιξη οι δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης για τα ελαφρυντικά στους πελάτες τους. Οι αγορεύσεις δεν ολοκληρώθηκαν για το σύνολο των ενόχων και από αυτό το σημείο θα αρχίσει αύριο η διαδικασία. Αυτό σημαίνει, επομένως, ότι, επίσης αύριο, θα μάθουν, εκτός απροόπτου, οι καταδικασθέντες τις ποινές τους.

Νωρίτερα, αξίζει να σημειωθεί, η συνήγορος του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου κατήγγειλε ότι αστυνομικός παρακολουθούσε τον πελάτη της στη δουλειά του, με την εισαγγελέα, ωστόσο, να αντιδράει άμεσα: «Ο εισαγγελέας είναι αρμόδιος για την εκτέλεση των αποφάσεων. Δεν έχει δοθεί τέτοια εντολή», τόνισε η κυρία Αδαμαντία Οικονόμου, απαντώντας στην καταγγελία.

Η υπεράσπιση, συγκεκριμένα, ανέφερε πως από το πρωί κάποιος αξιωματικός τον παρακολουθεί στον χώρο εργασίας του. Η συνήγορος ρώτησε, λοιπόν, αν υπάρχει σχετική εντολή αναφορικά με τους καταδικασθέντες. Η εισαγγελέας, απαντώντας, τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοια εντολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ