Η εισαγγελέας πρότεινε απόρριψη των ελαφρυντικών για την Χρυσή Αυγή

Gazzetta team
Η εισαγγελέας πρότεινε απόρριψη των ελαφρυντικών για την Χρυσή Αυγή
Η εισαγγελέας κ. Οικονόμου στην ολιγόλεπτη αγόρευσή της, ζήτησε να απορριφθούν τα ελαφρυντικά των βασικών κατηγορουμένων.

Άσχημα νέα επεφύλασσε η εισαγγελέας κ. Αδαμαντία Οικονόμου στα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής που είχε κριθεί ένοχα για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης.

Στην αγόρευσή της, είπε πως μόνο για τους Κουκούτση, Αλεξόπουλο και Μπούκουρα μπορούν να αναγνωριστούν ελαφρυντικά στην κατηγορία της ένταξης, ενώ αντιθέτως πρότεινε να απορριφθούν για τους Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό, Γερμενή.

«Περαιτέρω το δικαστήριο έκρινε ότι οι κατηγορούμενοι τέλεσαν εγκλήματα που πλήττουν βαρύτατατα το δημοκρατικό πολίτευμα συνεπώς τι ελαφρυντικά μπορώ να προτείνω;», ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η εισαγγελική πρόταση προκάλεσε την αντίδραση των δικηγόρων υπεράσπισης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Αυτή την ώρα η διαδικασία έχει διακοπεί και δεν είναι ακόμη γνωστό αν η εισαγγελέας θα επανέλθει με νέα πρόταση ή αν θα περάσουν στη δευτερολογία των συνηγόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ