Λάρισα: Παρίστανε τον μάνατζερ της ΑΕΛ στο Facebook και έταζε μισθούς 1.500 ευρώ σε κοπέλες

Gazzetta team
Λάρισα: Παρίστανε τον μάνατζερ της ΑΕΛ στο Facebook και έταζε μισθούς 1.500 ευρώ σε κοπέλες
Για το ζήτημα τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιπρόεδρος Δ’ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για να διαλευκάνει την κατάσταση.

Ένας επιτήδειος παρίστανε στο Facebook, ο οποίος μάλιστα ανήρτησε και αγγελία εργασίας ζητώντας κοπέλες για τα γραφεία της ΑΕΛ, τάζοντας μισθό 1.500 ευρώ.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr για το εν λόγω ζήτημα τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Αντιπρόεδρος Δ’ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΛ κ. Σωτήρης Μάρκου για να διαλευκάνει την κατάσταση: «Επικοινώνησαν μαζί μου φίλοι και γνωστοί, απόλυτα αξιόπιστοι, οι οποίοι μου μετέφεραν ότι σε προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξε με κοριτσάκια που έπεσαν στην παγίδα του, έταζε μισθό 1.500€ καθαρά, 25 ένσημα το μήνα και όταν έχει αγώνα η ομάδα θα πρέπει να κάθονται 2-3 ώρες παραπάνω….Επειδή ο συγκεκριμένος τυπάκος δεν εργάζεται, ούτε εργάστηκε ποτέ στην ΠΑΕ ΑΕΛ, παρακαλώ να ενημερώσετε τους γνωστούς σας να μην πέσουν θύματα και τσιμπήσουν σε ανάλογη περίπτωση…»

Να σημειωθεί πως το προφίλ του επιτήδειου «κατέβηκε» λίγη ώρα μετά.

Στην «αγγελία» έγραφε τα εξής: «Ενδιαφέρομαι να βρω μια κοπέλα για τα γραφεία, μόνο σοβαρές προτάσεις και από κοπέλες που έχουν πραγματικά ανάγκη από δουλειά. Η αμοιβή πάρα πολύ ικανοποιητική. Πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα».