Λουόμενος βρήκε οστό σε παραλία του Ρεθύμνου
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου μετά το περιστατικό.
Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία «Αγία Φωτιά» στο δήμο του Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο, όταν λουόμενος εντόπισε σε απόσταση δέκα μέτρων περίπου από την ακτή, οστό, πιθανόν ανθρώπινο, όπως αναφέρει η neakriti.gr.
Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, σπεύδοντας στο σημείο.
Όπως έγινε γνωστό απο το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου, ενώ το oστό πρόκειται να αποσταλεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για περαιτέρω εξέταση.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Άγιος Δημήτριος: Βίντεο ντοκουμέντο από το ραντεβού θανάτου – Τα σβησμένα μηνύματα και οι αντιφάσεις
- «Με επικήρυξε η μαφία για 50.000 δολάρια»: Η γυναίκα που ζητά άσυλο και το ελληνικό κράτος της δίνει «μηδέν μέρες» για να φύγει
- Υπόθεση Μυρτώς: Νέοι ύποπτοι στο μικροσκόπιο - Συγκλονίζει ο πατέρας με δραματική δήλωση