Αυτοψία gazzetta.gr: Δευτέρα του Πάσχα... άδειο το κέντρο της Αθήνας! (pics)

Αυτοψία gazzetta.gr: Δευτέρα του Πάσχα... άδειο το κέντρο της Αθήνας! (pics)
Δευτέρα του Πάσχα και αφότου φάγαμε ό,τι... περίσσεψε από την Κυριακή, στείλαμε "6" στο 13033 και βγήκαμε έναν περίπατο διασχίζοντας τους κεντρικούς και έρημους δρόμους της Αθήνας!

Στον φακό του gazzetta.gr φωτογραφίες από την άδεια Αθήνα! Οι κάτοικοι της πρωτεύουσες έμειναν μέσα! Αυτό είναι γεγονός μιας και τα μέτρα της Κυβέρνησης ελέω κορονοϊού ήταν άκρως αυστηρά και τα πρόστιμα τσουχτερά.

Ετσι, ακόμα κι εκείνοι που υπάκουσαν και έμειναν σπίτι τους (οι περισσότεροι δηλαδή), ελάχιστοι ήταν εκείνοι που βγήκαν έστω και για περίπατο. Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Ολγας, Ερμού, Σύνταγμα, Καπνικαρέα, Μητροπόλεως... Οδοί που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν γεμάτες κόσμο, χθες (20/4) ήταν άδειες.

Αλήθεια, πότε είχατε την ευκαιρία να μετρήσετε στις 20.00 νωρίς το βραδάκι, σε καθημερινή, όσους περπατούν μέσα στην πλατεία Συντάγματος;

Υπήρξε στιγμή που να βρεθήκατε - έστω και Δευτέρα - στην Ερμού την ώρα που κλείνουν κανονικά τα μαγαζιά και να μην είδατε ούτε μία ψυχή;

Περάσατε ποτέ έξω από την Βουλή και δεν είδατε ούτε έναν να φωτογραφίζει τους εύζωνες ή το άγαλμα του αγνώστου στρατιώτη!