Η Δήμαρχος που πήγε εκκλησία είχε βγάλει σποτάκι που έλεγε «Μένουμε Σπίτι» (pic & vid)

Gazzetta team
Η Δήμαρχος που πήγε εκκλησία είχε βγάλει σποτάκι που έλεγε «Μένουμε Σπίτι» (pic & vid)
H Δήμαρχος, Μερόπη Υδραίου είχε βγάλει σποτάκι που προέτρεπε τον κόσμο να μείνει σπίτι, αλλά εκείνη έσπασε την καραντίνα και πήγε στην εκκλησία

Σάλος έχει προκληθεί στην Κέρκυρα με τις χθεσινές εικόνες μέσα από την εκκλησία όπου εκτός από τους ιερείς και τα απαραίτητα 3-4 άτομα, βρίσκονται και αρκετοί εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας...

Θυμίζουμε οτι μεταξύ αυτών ήταν η Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου αλλά και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεταλληνός, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, εκπρόσωποι φιλαρμονικών και ιερείς.

Το φοβερό στην όλη υπόθεση, είναι οτι η Δήμαρχος του νησιού πριν από λίγες ημέρες είχε φτιάξει ένα σποτάκι με το οποίο προέτρεπε τους πολίτες να μείνουν σπίτι και να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δείτε το χαρακτηριστικό video...

Όπως φαίνεται όμως, θεωρεί πως τα μέτρα είναι για τους άλλους και όχι για εκείνη. Για αυτό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φαίνεται κανονικά στον τηλεοπτικό φακό, καθώς η λειτουργία μεταδιδόταν σε τοπικά μέσα.


Θυμίζουμε οτι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ζήτησε την επέμβαση εισαγγελέα και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν έξω από την εκκλησία για την αποτροπή παρουσίας πιστών, δήλωσαν πως δεν γνώριζαν πως μπήκε ο κόσμος στο εσωτερικού του ναού.