Συνελήφθησαν 11 άτομα που είχαν στήσει παράνομο texas holdem πόκερ

Gazzetta team
Συνελήφθησαν 11 άτομα που είχαν στήσει παράνομο texas holdem πόκερ
Έντεκα άτομα, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης και οι δύο νεαρές σερβιτόρες καταστήματος στο Ρέθυμνο, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς στο μαγαζί είχε στηθεί, παράνομα φυσικά, τουρνουά texas holdem πόκερ!

Έντεκα άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα του Ρεθύμνου για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για οκτώ άνδρες ημεδαπούς, ηλικίας από 27 έως 73 ετών, μια 26χρονη, και δύο αλλοδαπούς -έναν άνδρα 32 ετών και μια 24χρονη.

Σε έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω κατάστημα, ιδιοκτησίας ενός 44χρονου, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων, διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης είχε επιτρέψει σε οκτώ άτομα να στήσουν τουρνουά texas holdem πόκερ!

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι η 24χρονη αλλοδαπή και η 26χρονη ημεδαπή, ως εργαζόμενες στο κατάστημα, συνέδραμαν στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Στην έρευνα, δε, που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 6.100 ευρώ και μία τράπουλα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.