Κρήτη: Μαθητές έφτιαξαν «γέφυρα» με καρέκλες για βγουν από το σχολείο που είχε πλημμυρίσει (vid)

Gazzetta team
Κρήτη: Μαθητές έφτιαξαν «γέφυρα» με καρέκλες για βγουν από το σχολείο που είχε πλημμυρίσει (vid)
H κακοκαιρία «Βικτώρια» από την Τρίτη σαρώνει την χώρα και έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά μέρη, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη.

Οι μαθητές στο σχολείο του Τυμπακίου, στο νομό Ηρακλείου, αναγκάστηκαν να φτιάξουν μια «γέφυρα» με καρέκλες ώστε να καταφέρουν να βγουν από το πλημμυρισμένο κτήριο.

Τα παιδιά πατούσαν πάνω στις καρέκλες ώστε να καταφέρουν να πατήσουν σε σημείο που δεν είχε νερά, όπως αναφέρει το ekriti.gr.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook.

Χανιά: Κατολισθήσεις στην Εθνική οδό

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία και στα Χανιά καθώς πολλές περιοχές επλήγησαν σημαντικά από την κακοκαιρία «Βικτώρια» που «χτυπάει» τη χώρα.

Οι πρωινές καταστροφές έχουν προκαλέσει προβλήματα στα οδικά δίκτυα ενώ και οι υποδομές σε διάφορες περιοχές του νομού έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Το απογευματινό κύμα τις κακοκαιρίας της Τρίτης (12/11), με δυνατή νεροποντή στις παραλιακές κυρίως περιοχές, ήρθε να προσθέσει να προβλήματα, με κατολισθήσεις και καταπτώσεις βράχων στα οδικά δίκτυα, ενώ και στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου στα Νωπήγεια, έχουν πέσει βράχοι και χώματα στην Εθνική οδό.