#ActForLove: Η διαφήμιση που μοιράζει... εγκεφαλικά στους μίζερους! (pics)

#ActForLove: Η διαφήμιση που μοιράζει... εγκεφαλικά στους μίζερους! (pics)
Η σοκολάτα Lacta για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επίλεξε μια καμπάνια εντελώς διαφορετική από ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα

«Αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης» μας λέει η νέα καμπάνια της Lacta, της σοκολάτας που έχει συνδεθεί όσο καμία με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Στη καμπάνια της βλέπουμε καθημερινά, ερωτευμένα ζευγάρια, να αγκαλιάζονται μπροστά στην κάμερα, να φιλιούνται, να κοιτιούνται στα μάτια.

Θα περίμενε κανείς όλο αυτό να έχει περάσει στο... ντούκου, καθώς είναι κάτι νόρμαλ, κάτι φυσιολογικό. Δύο καθημερινοί άνθρωποι να εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους.

Αμ δε όμως.

Το #ActForLove έχει μπει από χθες στο «στόχαστρο» αρκετών «φυσιολογικών» χρηστών του ελληνικού Internet γιατί κατά την γνώμη τους, η καμπάνια της σοκολάτας προωθεί την... ανωμαλία!

Γιατί;

Γιατί ανάμεσα στα ζευγάρια που εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους είναι και ομόφυλα ζευγάρια, μια μαύρη κοπέλα με έναν λευκό, ένας μελαμψός με μια λευκή, μια κοπέλα γεμάτη τατουάζ κ.α.

Άνθρωποι δηλαδή και ζευγάρια που συναντούμε στο δρόμο, στις δουλειές μας, στα εστιατόρια, στην παραλία.

Για πολλούς από εμάς, δεν προκαλεί έκπληξη. Για κάποιους όμως αυτό είναι προσβολή!

Αυτό είναι νέα ήθη και έθιμα που αλλοιώνουν τον πολιτισμό και την Ελλάδα μας.

Διαβάστε μερικά μόνο από τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από φωτογραφίες όπου, θα το ξαναγράψουμε για ακόμα μια φορά, 2 άνθρωποι εκφράζουν την αγάπη τους:

Το έχουμε πει ξανά και στην διαφήμιση των Jumbo πέρυσι με το ομόφυλο ζευγάρι που έκανε τα ψώνια του!

Το πρώτο που μισούν αυτοί οι άνθρωποι είναι η ευτυχία! Δε μπορούν, δε θέλουν, δεν αντέχουν να βλέπουν δίπλα τους ευτυχισμένους ανθρώπους, χαρούμενους να προχωράνε τη ζωή τους και να έχουν ίδια δικαιώματα με αυτούς, να κάνουν ίδια πράγματα με εκείνους!

Δεν το μπορούν, δεν το αντέχουν. Γιατί πολύ απλά είναι μίζεροι. Βουτηγμένοι μέχρι τα μπούνια στη μιζέρια.

Γιατί οι ίδιοι δε θέλουν να βάλουν την ευτυχία στη ζωή τους γιατί προτιμούν να είναι στην μιζέρια τους. Γιατί έτσι έχουν το άλλοθι για ό,τι στραβό νομίζουν ότι υπάρχει ή υπάρχει στη ζωή τους. Γιατί έτσι περνάνε τη ζωή τους, τα χρόνια τους, την ημέρα τους κυνηγώντας φαντάσματα και έτσι δεν «αναγκάζονται» να ζούνε και να παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα ο εχθρός είναι η κοπέλα με τα τατουάζ, αύριο ο πούστης, μεθαύριο εσύ και εγώ γιατί μπορεί να θεωρήσουν ανωμαλία το να μη νηστεύεις ξέρω γω.

Γιατί δε μπορούν να καταλάβουν ότι «ανωμαλία» δεν είναι αν δύο άντρες αγαπιούνται ή αν δυο γυναίκες παντρεύονται. Ανωμαλία είναι να μη μπορείς να δεχθείς την αγάπη.

Και όσο πιο γρήγορα δεχθούν όλοι αυτοί ότι στην πολυκατοικία μας υπάρχουν αδερφές, στο χωριό μας λεσβίες, στη δουλειά μας κορίτσια με τα χέρια τους γεμάτα τατουάζ που τα κρύβουν κάτω από ακριβά πουκάμισα και στην ουρά στην τράπεζα δίπλα μας, μαύροι και κίτρινοι, τόσο πιο όμορφα θα ξεκινήσουν να ζουν καθώς θα τους έχει φύγει το μόνιμο «άγχος» και τα νεύρα για το διαφορετικό. Γιατί αγαπημένοι μου «φίλοι», το διαφορετικό πάντα υπήρχε απλά κρυβόταν σε μοναστήρια, σε αποτυχημένους γάμους-βιτρίνες και στην καταπίεση. Δεν έγιναν όλοι «ανώμαλοι» τα τελευταία χρόνια. Απλά συνειδητοποίησαν ότι δεν αξίζει να κρύβονται, δεν αξίζει να καταπιέζονται, δεν αξίζει να φοβούνται.

Σε κανέναν δεν αξίζει να φοβάται.

Υ.Γ. Αλλά επειδή πάνω από όλα είμαστε άντρες και γαμάμε, στην φωτογραφία με τις λεσβίες τα αρνητικά σχόλια είναι ελάχιστα...