Πυροβόλησε στα Burger King γιατί... άργησε η παραγγελία της (pic)

Gazzetta team
Πυροβόλησε στα Burger King γιατί... άργησε η παραγγελία της (pic)
Η αστυνομία του Μέμφις δίνει αμοιβή 1.000 δολαριών σε όποιον παρέχει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη μιας γυναίκας που πυροβόλησε κατά των εργαζομένων στα Burger King του Τενεσί.

Μία γυναίκα καταζητεί η αστυνομία του Μέμφις στις ΗΠΑ, δίνοντας μάλιστα την φωτογραφία της στη δημοσιότητα αλλά και αμοιβή 1.000 δολαρίων, σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της.

Η εν λόγω δράστης, πήγε στα Burger King (fast food) και παρήγγειλε το φαγητό της, αλλά έκρινε ότι η παραγγελία δεν της παραδόθηκε στην ώρα της. Πήγε λοιπόν στο παράθυρο της υπαλλήλου και δεν δίστασε να βγάλει όπλο, ενώ πυροβόλησε και μέσα στο κατάστημα του Τενεσί.

Στην κατάθεσή τους, οι υπάλληλοι του καταστήματος ανέφεραν πως πριν το σοκαριστικό περισταστικό είχε προηγηθεί τσακωμός, καθώς η δράστης φώναζε πως είχε αργήσει η παραγγελία της.

Επέστρεψε στο αυτοκίνητο της, πήρε το όπλο της και μπήκε στο παράθυρο του drive-thru κρατώντας το στα χέρια και πυροβολώντας στη συνέχεια πολλές φορές κατά των εργαζομένων.

Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ