Παίρνει εξιτήριο ο Τραμπ: Έξαλλος με τον προσωπάρχη του για τη διαρροή της κατάστασης της υγείας του!

Gazzetta team
Παίρνει εξιτήριο ο Τραμπ: Έξαλλος με τον προσωπάρχη του για τη διαρροή της κατάστασης της υγείας του!
​Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο, Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε ο γιατρός του Λευκού Οικου, την ίδια στιγμή, δε, που ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται έξαλλος με τον προσωπάρχη του, ο οποίος φαίνεται πως είναι η ανώνυμη πηγή του «ανησυχητικά συμπτώματα», που προκάλεσε πανικό στις ΗΠΑ και όχι μόνο!

Η κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει προσβληθεί από την Covid-19, «συνεχίζει να βελτιώνεται και θα μπορεί να βγει από το νοσοκομείο ήδη από τη Δευτέρα», ανακοίνωσαν οι γιατροί του.

Το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα του Αμερικανού προέδρου έπεσε σε δύο περιπτώσεις από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, αλλά είναι καλύτερα και δεν έχει, πλέον, πυρετό, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Σον Κόνλεϊ, από το στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, 74 ετών, λαμβάνει πλέον δεξαμεθαζόνη, ένα φάρμακο της οικογένειας των κορτικοειδών, που χρησιμοποιείται στα σοβαρά περιστατικά της Covid-19.

Έξαλλος με τον προσωπάρχη του ο Τραμπ!

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Τραμπ εμφανίζεται να είναι έξαλλος με τον προσωπάρχη του -και σκιά του- Μαρκ Μέντοους.

Και αυτό, γιατί, όπως ανέφεραν τόσο οι New York Times όσο και το Associated Press, αυτός είναι η «πηγή με γνώση της κατάστασης» που διέρρευσε χθες ότι ο πρόεδρος παρουσίασε «ανησυχητικά συμπτώματα» την Παρασκευή, πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο!

Άτομα κοντά στο περιβάλλον του Αμερικανού Προέδρου είπαν στο CNN πως ο Τραμπ «αναστατώθηκε ιδιαίτερα» όταν άκουσε να δημοσιοποιούνται τα νέα για την υγεία του, χαρακτηρίζοντας «υπερβολικές» τις περιγραφές, που, τελικά, αποδόθηκαν στον προσωπάρχη του.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, μάλιστα, ακολούθησε... ομοβροντία εμφανίσεων του Τραμπ, είτε με το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από τον Λευκό Οίκο από τον προεδρικό θάλαμο του νοσοκομείου, είτε με τις αναρτήσεις του στο Twitter.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ