Άλλαξε τη διαθήκη του και τα άφησε όλα σε ελέφαντες

Gazzetta team
Άλλαξε τη διαθήκη του και τα άφησε όλα σε ελέφαντες
Ένας Ινδός, ο 50χρονος Αχτάρ Ιμάμ, άλλαξε τη διαθήκη του και αντί για τη σύζυγο και τα παιδιά του, άφησε την περιουσία του σε δύο ελέφαντες(!), τον Μότι και τη Ρόνι...

Ο Ιμάμ κληροδότησε έκταση 2,5 εκταρίων στους δύο ελέφαντες λέγοντας πως ήταν αυτοί που του έσωσαν τη ζωή. «Ο Μότι και η Ράνι είναι μέλη της οικογένειάς μου. Δεν θέλω να καταλήξουν να πεθάνουν στο δρόμο ή σε κάποιο οικόπεδο επειδή κάποιος δεν θα τους φροντίζει», σχολίασε σε ερώτηση ο ίδιος.

Ακόμα είπε ότι πάντα είχε αγάπη για τους ελέφαντες, αλλά αυτή έγινε ακόμα μεγαλύτερη, από τη στιγμή που τον έσωσαν από την επίθεση ενόπλων που προσπάθησαν να τον σκοτώσουν πριν από 2 χρόνια. Σήμερα οι δύο ελέφαντες είναι 20 και 15 ετών και ο Ιμάμ που έχει επιχείρηση, τους παρέχει ξεχωριστές φροντίδες με τους υπαλλήλους του.

Σε ερώτηση του γαλλικού πρακτορείου για το πώς οι ελέφαντες του έσωσαν τη ζωή, είπε ότι: «Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου να δω γιατί φωνάζουν οι ελέφαντες και είδα ότι είχαν πάρει στο κατόπι τους εγκληματίες. Ζω γιατί λειτούργησαν σαν σωματοφύλακές μου».

Εννοείται ότι η εξέλιξη αυτή να αφήσει στους ελέφαντες το βασικό μέρος της περιουσίας του,προκάλεσε την οργή της συζύγου και των παιδιών του, ενώ σε αυτούς άφησε ένα μικρότερο οικόπεδο. «Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ελέφαντες αυτοί δεν είναι ένα έκθεμα για μένα. Έχουμε σχέση ζωής. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο», δικαιολογήθηκε ο ίδιος.