Γυναικείο τσαντάκι που χάθηκε το 1957 βρέθηκε πίσω από σχολικό ντουλάπι (pics)

Gazzetta team
Γυναικείο τσαντάκι που χάθηκε το 1957 βρέθηκε πίσω από σχολικό ντουλάπι (pics)
Ένα γυναικείο τσαντάκι, που χάθηκε το 1957, βρέθηκε μετά από 63 χρόνια πίσω από σχολικό ντουλάπι!

Ο Chas Pyle, επιστάτης στο North Canton Middle School του Οχάιο, κλήθηκε να επισκευάσει την περασμένη άνοιξη ένα ντουλάπι, που ήταν κάπως χαλαρό.

Έπρεπε, λοιπόν, να το βγάλει και μετά να το βιδώσει ξανά.

Ωστόσο, όταν το έβγαλε ανακάλυψε κάτι το εκπληκτικό, αν και δεν το κατάλαβε από την αρχή.

Στο κενό, ανάμεσα στο ντουλάπι και τον τοίχο, υπήρχε ένα γυναικείο τσαντάκι.

Αμέσως το πήρε και το πήγε στο γραφείο του, μαζί με τα άλλα απολεσθέντα αντικείμενα.

Δεν πέρασαν παρά λίγες στιγμές, όταν ο Chas, μαζί με συναδέλφους του, αντιλήφθηκαν πως το σκονισμένο τσαντάκι ήταν 63 ετών -και βάλε- και ανήκε στη μαθήτρια του Hoover High School, Patti Rumfola, που το είχε χάσει το 1957!

Αμέσως άρχισε η αναζήτηση της γυναίκας μέσω των social media. Πράγματι, ο Chas βρήκε την οικογένειά της, για να ανακαλύψει, όμως, πως η Patti είχε πεθάνει το 2013.

Παρ' όλα αυτά, το περιεχόμενο του πορτοφολιού ενθουσίασε τα πέντε παιδιά της, που μπόρεσαν να μάθουν περισσότερα για την έφηβη μητέρα τους. Και τα πέντε παιδιά μαζεύτηκαν το φθινόπωρο και άνοιξαν το τσαντάκι μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Από τότε, η οικογένεια της Patti έδωσε τη συγκατάθεσή της στο σχολείο να δημοσιεύσει τις εκπληκτικές εικόνες των αντικειμένων που υπήρχαν μέσα για περισσότερα από 60 χρόνια.

Μεταξύ των πολλών αντικειμένων, που βρίσκονταν στο κόκκινο δερμάτινο τσαντάκι, υπήρχαν κάρτες μέλους σε διάφορους οργανισμούς, διάφορα εισιτήρια, κραγιόν, χτένα, μακιγιάζ, χαρτικά, τσίχλες, φωτογραφίες και εννέα νομίσματα.

Το North Canton City District «έγραψε» στο Facebook: «Τα πέντε παιδιά της Patti συγκεντρώθηκαν το φθινόπωρο και άνοιξαν το τσαντάκι, για να δουν τη ζωή της έφηβης μητέρας τους στο Hoover High School. Από τότε, έχουμε λάβει άδεια από την οικογένεια, για να μοιραστούμε τις φωτογραφίες του περιεχομένου του.

Όσοι από εσάς πήγαν στο σχολείο τη δεκαετία του 1950 ή του 1960, μπορεί να έχουν αναμνήσεις κάποιων από αυτά τα αντικείμενα. Βλέπετε, για παράδειγμα, εννέα νομίσματα από το τσαντάκι της Patti και καθένα από τα πέντε παιδιά της κράτησε μία από αυτές τις πένες, για να θυμούνται για πάντα τη μαμά τους».