Γυναίκα «αναστήθηκε» ενώ προετοίμαζαν την κηδεία της

Gazzetta team
Γυναίκα «αναστήθηκε» ενώ προετοίμαζαν την κηδεία της
Μια 55χρονη... σηκώθηκε από το φέρετρό της, ενώ οι συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι της προετοίμαζαν την κηδεία της!

Μια γυναίκα στην Ινδία «αναστήθηκε» στη διάρκεια της προετοιμασίας για την κηδεία της!

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Muchchandi της επαρχίας Karnataka, αφήνοντας εμβρόντητους τους συντετριμμένους συγγενείς και φίλους της 55χρονης, η οποία, ευτυχώς... σηκώθηκε από το φέρετρό της λίγες στιγμές πριν την ταφή της.

Τι ακριβώς, όμως, συνέβη...

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, την περασμένη Τετάρτη, με υψηλό πυρετό. Οι γιατροί προσπάθησαν, αλλά μάταια. Δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της. Ή έτσι νόμιζαν.

Μόλις το επόμενο μεσημέρι ανακοινώθηκε ο θάνατος της γυναίκας, έχοντας, όπως πίστευαν οι γιατροί, υποκύψει στον υψηλό πυρετό.

Η οικογένεια της 55χρονης, λοιπόν, συντετριμμένη, παρέλαβε το άψυχο σώμα της, που τοποθετήθηκε στη μπροστινή αυλή του σπιτιού της. Συγγενείς και φίλοι από τα γύρω χωριά έσπευσαν εκεί για την κηδεία.

Όπως αναφέρει, όμως, η εφημερίδα Hindu, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι τελικές ετοιμασίες για την κηδεία της γυναίκας, εκείνη άνοιξε τα μάτια της, προκαλώντας σοκ και τρόμο στους παρευρισκόμενους!

Στη συνέχεια, και αφού κάποιοι έκαναν λόγο για θαύμα, αποδείχθηκε πως η 55χρονη είχε πέσει σε ένα βραχύβιο κώμα, το οποίο και δεν κατάλαβαν οι γιατροί, βγάζοντας τη λάθος διάγνωση.

Ευτυχώς, πάντως, όπως προείπαμε, που η γυναίκα ξύπνησε λίγες στιγμές πριν καταλήξει κάτω από το χώμα... Αυτό ήταν το θαύμα.