Γνωστή ΥouΤuber ανακοίνωσε πως είναι τρανσέξουαλ (vid)

Gazzetta team
Γνωστή ΥouΤuber ανακοίνωσε πως είναι τρανσέξουαλ (vid)
Η YouTuber, Trisha Paytas, ανακοίνωσε ότι είναι τρανσέξουαλ σε ένα «αμφισβητούμενο» βίντεο, για το οποίο κατηγορείται για «εκμετάλλευση της κοινότητας LGBT».

Η 31χρονη από την Καλιφόρνια, γεννήθηκε και ζούσε ως γυναίκα, αλλά δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube με τίτλο «Είμαι transgender γυναίκα σε άντρα», στο οποίο είπε ότι πραγματικά αισθάνεται ότι είναι «ομοφυλόφιλος άνθρωπος».

Στο τέλος του 15λεπτου βίντεο που μοιράστηκε με τους 4.9 εκατομμύρια subscribers της κατέληξε: «Νομίζω ότι είμαι τρανσέξουαλ; Ναι».

Οι φίλοι εξοργίστηκαν από την ανακοίνωση, με ορισμένους να κατηγορούν την Τρίσα ότι αντιμετώπιζε την LGBT κοινότητα ως αστείο.

Κάποιος έγραψε: «Σ 'αγαπώ ... αλλά αυτό ΔΕΝ είναι .... αστείο».

Ένας άλλος σχολίασε: «Αυτό είναι τόσο επιβλαβές σε τόσα πολλά επίπεδα και απλά δεν με νοιάζει».

Η Τρίσα εξόργισε χιλιάδες οπαδούς της μετά την online προβολή του βίντεο online χθες το βράδυ, μπερδεύοντας αρκετούς με την ανατρεπτική δήλωσή της για το φύλο της.

Είπε ότι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι ένας τρανσέξουαλ άντρας αφού αισθάνθηκε «τόσο χαρούμενη» ενώ φορούσε παντελόνια και είχε κοντά τα μαλλιά της στο βίντεο στο οποίο ντύθηκε όπως ο Zac Efron.

Ανέφερε πως προσελκύεται σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους. Η YouTuber δήλωσε ότι αισθάνθηκε «ελεύθερη και απελευθερωμένη» μετά την ανακοίνωσή της σχετικά με το φύλο της στο διαδίκτυο.

Ο Τρίσα απάντησε ηλεκτρονικά στην κριτική, λέγοντας: «Δεν με ξέρετε, το ταξίδι μου, τον αγώνα μου, τη μετάβασή μου. Έχω πάει σε ειδικό τους τελευταίους έξι μήνες για να καταλήξω τι είμαι. Μισούσα αυτό που ήμουν από τριών ετών. Σκεφτείτε πριν γράψετε κάτι στα social media για όσα μοιράστηκα μαζί σας».