Μοντέλο του PlayBoy κατηγορείται για την δολοφονία του ψυχιάτρου της (pics & vid)

Gazzetta team
Μοντέλο του PlayBoy κατηγορείται για την δολοφονία του ψυχιάτρου της (pics & vid)
Η Kelsey Turner, μια 25χρονη που έχει ποζάρει για το Playboy, συνελήφθη στο Stock για τη δολοφονία ενός γιατρού από την Καλιφόρνια του οποίου το σώμα βρέθηκε σε ένα αυτοκίνητο που εγκαταλείφθηκε στην έρημο κοντά στο Λας Βέγκας.

Ο Dr. Thomas Burchard, 71 ετών, ήταν ψυχίατρος που εργάστηκε στην περιοχή Monterey. Το σώμα του βρέθηκε στις 7 Μαρτίου σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην Εθνική οδό 147 στην πολιτεία της Νεβάδα.

Μάρτυρας κατέθεσε πως ο ψυχίατρος πλήρωνε 3.200 δολάρια τον μήνα για ένα σπίτι όπου έμενε το μοντέλο με τα παιδιά της και τη μητέρα της. Ωστόσο, η οικογένεια είχε υποστεί έξωση όταν ο ψυχίατρος σταμάτησε να καταβάλει το ενοίκια.

Το γεγονός καταβολής του ενοικίου από τον γιατρό επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη μητέρα της Kelsey Turner, η οποία δήλωσε ακόμη πως γνωρίζονταν έξι χρόνια, χωρίς όμως να αποσαφηνίζει το είδος της σχέσης των δύο.

Ο πατέρας της νεαρής δήλωσε πως η κόρη του είναι αθώα «και μια πολύ καλή μητέρα». Από τη δική της μεριά, γυναίκα ονόματι Judy Earp και πρώην σύντροφος του Burchard, δήλωσε πως ο γιατρός έδινε χρήματα σε πολλές γυναίκες, ενώ γνώριζε για τη σχέση του για το μοντέλο που είχε συνεργαστεί και με το Playboy.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε πως το τμήμα ανθρωποκτονιών κατέληξε στο συμπέρασμα πως η 25χρονη εμπλέκεται στη δολοφονία, ωστόσο διερευνάται ακόμη ο ρόλος που διαδραμάτισε σε αυτή.

Πηγή: reader.gr