Μεθυσμένος παππούς πέταξε το μωρό της κόρης του στον φούρνο και το έκαψε ζωντανό (pics)

Gazzetta team
Μεθυσμένος παππούς πέταξε το μωρό της κόρης του στον φούρνο και το έκαψε ζωντανό (pics)
H αστυνομία συνέλαβε τόσο τον 47χρονο, όσο και την 42χρονη γυναίκα του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που έλαβε χώρα σε ένα χωριό της Κακάσιας, στην Ρωσία, με θύμα ένα, μόλις 11 μηνών, κοριτσάκι.

Η Βικτόρια Σεγκαλάκοφ είχε αφήσει τον γιο της Μαξίμ, στους γονείς της, προκειμένου να μπορέσει να πάει στην δουλειά της, αλλά όταν επέστρεψε την βρήκε καμμένα στον πέτρινο φούρνο του σπιτιού.

Εκεί την είχε πετάξει ο πατέρας της (σ.σ και παππούς του μωρού), ο οποίος σύμφωνα με τους γείτονες ήταν μεθυσμένος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις καταθέσεις τους στην αστυνομία, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα βότκας και άρχισε να ουρλιάζει.

«Ακούσαμε οτι έριξε το μωρό στον φούρνο που εκείνη την ώρα έκαιγαν τα ξύλα», είπε ο Εβγκένι Μποργκογιάκοφ στην ρωσική τηλεόραση.

Η αστυνομία συνέλαβε τόσο τον 47χρονo, όσο και την 42χρονη συζυγό του, επειδή δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτό το φρικιαστικό έγκλημα.

Η Βικτόρια Σεγκαλάκοφ με ένα μήνυμά της στο Facebook, προσπάθησε να βγάλει τον πόνο που νιώθει, γράφοντας...


«Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένε μου γιε.

Ο πόνος δεν σταματάει ούτε λεπτό. Πως θα το αντιμετωπίσω αυτό αν δεν είσαι μαζί μου. Δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω. Μόνο η φωτογραφία είναι εδώ.

Την κοιτάζω και μου χαμογελάς. Μου λείπεις πολύ αγαπημένε μου γιε.

Σε παρακαλώ έλα να με δεις μόνο για ένα δευτερόλεπτο. Έλα να μας δεις στα όνειρά μου. Ξέρω οτι πλέον τα βλέπεις όλα γιατί πετάς πολύ ψηλά.