O Conor McGregor αγόρασε ρολόι που κοστίζει 1 εκατομμύριο δολάρια (pics)

Gazzetta team
O Conor McGregor δεν φημίζεται για τις συγκρατημένες, οικονομικά, αγορές του και το απέδειξε με το νέο ρολόι που αγόρασε.

Ο Conor McGregor συγκαταλέγεται στην κατηγορία των ανθρώπων που λέμε πως «είναι πλούσιοι», καθώς η παρουσία του στο οχτάγωνο του UFC, αλλά και οι επιχειρήσεις που διαθέτει, τον έχουν βοηθήσει να δημιουργήσει περιουσία πολλών εκατομμυρίων.

Μέρος αυτής λοιπόν, δεν διστάζει να την ξοδεύει σε ακριβά ρούχα και πανάκριβα αξεσουάρ, όπως είναι για παράδειγμα τα ρολόγια, με τα οποία έχει ένα... κόλλημα.

Δείτε για παράδειγμα την τελευταία αγορά που έκανε στο Ντουμπάι και μάλιστα σε εξωφρενική τιμή.

Ο 32χρονος MMAer αγόρασε το Astronomia Tourbillon Five Minute (ref. AT810.40.BD.BD.A) της Jacob & Co., το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, κοστίζει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, διαθέτει χρυσή κάσα 18 καρατίων με μέγεθος 50mm και πάχος 25mm, ενώ έχει πάνω του περισσότερα από 280 διαμάντια.

Λογικό είναι λοιπόν να το... μοστράρει με καμάρι ο Conor McGregor.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της αγάπης που έχει για τα ρολόγια ο Ιρλανδός, διαθέτει, μεταξύ άλλων και άλλες δημιουργίες της Jacob & Co., όπως είναι το Astronomia Casino Scarface που όπως μπορείτε να δείτε έχει μία ρουλέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ