Φοιτήτρια ζητά δωρεές για να κάνει... πλαστική επειδή τη συγκρίνουν με πορνοστάρ

Gazzetta team
Φοιτήτρια ζητά δωρεές για να κάνει... πλαστική επειδή τη συγκρίνουν με πορνοστάρ
Μία φοιτήτρια στο Μπέρμπιγχαμ κάνει έρανο με σκοπό να μαζέψει 5.000 ευρώ για να κάνει πλαστική και μέχρι στιγμής έχει φτάσει στο 40% με συγκομιδή 2.000 ευρώ.

Ο λόγος γίνεται για την 20χρονη Aminata Daboh, που θέλει να κάνει πλαστική επέμβαση, επειδή νιώθει ανασφαλής, γιατί εμφανισιακά τη συγκρίνουν με πορνοστάρ!..

Η Daboh, ανάρτησε αγγελία στο «GoFundMe» ζητώντας δωρεές για να συγκεντρώσει 5.000 ευρώ, λέγοντας πως την συγκρίνουν με πορνοστάρ εξαιτίας του μεγέθους 32HH.

Η ίδια στην αγγελία λέει πως «το στήθος μου, μού προκαλεί ανυπόφορο πόνο και άγχος από τότε που ήμουν έφηβη και «δεν μπορούσα ποτέ να γυμναστώ».

Συνεχίζοντας και μιλώντας πια στην εφημερίδα Birmingham Mail είπε ότι την συγκρίνουν με πορνοστάρ και επιχείρησε να κάνει πλαστική αλλά την αποθάρρυνε ο πλαστικός χειρούργος. «Ο πόνος είναι αφόρητος. Το να πηγαίνεις ιδιωτικά και να ξοδεύεις χιλιάδες λίρες δεν είναι κάτι που θέλει κανείς να κάνει, αλλά αυτός ο πόνος και η δυσφορία δεν είναι πλέον ανεκτά», είπε χαρακτηριστικά.

Στο GoFundMe η 20χρονη αναφέρει: «Από τότε που ήμουν έξι ετών το στήθος μου άρχισε να μεγαλώνει πολύ γρήγορα ενώ στα 10 μου χρόνια φορούσα 32JJ. Ήμουν πάντα ανασφαλής για το σώμα μου, αλλά καθώς μεγάλωνα, έγινε χειρότερο. Τελικά ένα μέλος της οικογένειας μου είπε να κάνω πλαστική επέμβαση. Πολλοί πιστεύουν πως οι πλαστικές επεμβάσεις γίνονται εξαιτίας της ματαιοδοξίας, αλλά δεν συμβαίνει σε εμένα αυτό. Εξωτερικά, το να έχεις μεγάλο στήθος φαίνεται ως κάτι καλό σε μερικούς ανθρώπους, ωστόσο είναι ένα σταθερό βάρος που δεν μπορώ. Είμαι μικροκαμωμένη, με ύψος 1,61. Είναι οδυνηρό γιατί η πλάτη μου πονάει συνεχώς. Παίρνω ελαφριά παυσίπονα όταν πονάω για να ανακουφιστώ».

Η ίδια χαρακτηρίζει την πλαστική επέμβαση ως την «τελευταία επιλογή» και ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να βρει ρούχα γιατί ο κορμός της είναι δυσανάλογος με το στήθος της ενώ δηλώνει πως έχει «ανεπιθύμητη προσοχή από τους ανθρώπους και αυτό μου προκαλεί ανασφάλεια».

Πηγή: Reader.gr