Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο James Hetfield των Metallica (pics & vid)

Gazzetta team
Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο James Hetfield των Metallica (pics & vid)
Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι Metallica αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το tour που είχαν προγραμματίσει σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Στα... πάθη του φαίνεται πως κατρακύλησε και πάλι ο James Hetfield, με αποτέλεσμα οι Metallica να αναγκαστούν να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες τους συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, οι Lars Ulrich, Kirk Hammett και Robert Trujillo με ένα μήνυμά τους, ανακοίνωσαν πως ο 56χρονος μπαίνει σε κέντρο αποτοξίνωσης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει το tour.

«Είμαστε αληθινά στεναχωρημένοι που ενημερώνουμε τους fans και τους φίλους μας οτι πρέπει να ακυρώσουμε το tour μας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Όπως μπορεί να ξέρετε, ο αδελφός μας James παλεύει με την εξάρτηση για πολλά χρόνια. Τώρα, δυστυχώς, ξαναμπήκε σε πρόγραμμα για να θεραπευτεί ξανά.

Σκοπός μας είναι να έρθουμε στο δικό σας κομμάτι του κόσμου, μόλις το επιτρέψουν η υγεία και το πρόγραμμα. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο που μπορούμε», ανέφεραν χαρακτηριστικά, γνωστοποιώντας τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των χρημάτων.