Επεισόδια και μολότοφ στη συγκέντρωση! Έσπασαν φούρνο και βαν τηλεοπτικού σταθμού (pics & vids)

Gazzetta team
Επεισόδια και μολότοφ στη συγκέντρωση! Έσπασαν φούρνο και βαν τηλεοπτικού σταθμού (pics & vids)
- Ένταση στο κέντρο της Αθήνας από τους... γνωστούς "άγνωστους" - Μολότοφ, ξύλο και φραγμοί έξω από τη Μεγάλη Βρετανία - Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες σε γνωστό φούρνο στην Ομόνοια προκαλώντας φθορές - Στην πλατεία Κλαυθμώνος έσπασαν το βαν τηλεοπτικού σταθμού - Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες - Στη Βουλή ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Ξεφεύγουν τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετά την ένταση σε Ομόνοια και Κλαυθμώνος, οι κουκουλοφόροι έφτασαν μέχρι το Σύνταγμα όπου σημειώνονται επεισόδια έξω από τη Μεγάλη Βρετανία.

Ένταση και επεισόδια από ομάδα αντιεξουσιαστών νωρίτερα στην Ομόνοια και στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έκαναν επιθέσεις σε φούρνο γνωστής αλυσίδας αλλά και σε βαν τηλεοπτικού σταθμού.

Στην Ομόνοια, οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν σοβαρές φθορές.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί στην επίθεση που έγινε σε βαν τηλεοπτικού σταθμού, αφού για καλή τους τύχη οι εργαζόμενοι δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή της επίθεσης.

Δείτε φωτογραφίες από την επίθεση

Ξεχωριστή πορεία ενάντια στα μέτρα κάνουν όπως πάντα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στη Βουλή. Μεταξύ των συγκεντρωμένων και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ που σε ένα ακόμη καυστικό δρώμενο σχηματίζουν το γαϊτανάκι που μας χορεύουν οι θεσμοί μαζί με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε.

Πηγή: newsit.gr