Λάρισα: Έξι χρόνια κάθειρξη σε προπονητή Tae Kwon Do, που είχε σχέση με 14χρονη αθλήτρια 

Επιμέλεια:  Newsroom
Λάρισα: Έξι χρόνια κάθειρξη σε προπονητή Tae Kwon Do, που είχε σχέση με 14χρονη αθλήτρια 
Ποινή κάθειρξης έξι ετών επιβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου σε προπονητή Tae Kwon Do από τη Λάρισα για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η σχέση του προπονητή του Tae Kwon Do και της 14χρονης αθλήτριας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2018 και διήρκεσε μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.

Σύμφωνα με το gegonotanews κατά το διάστημα αυτό, φέρεται να υπήρξαν σεξουαλικές επαφές σε διάφορες περιοχές όπου ταξίδευαν για αγώνες, όπως η Ιορδανία, η Κύπρος, το Λουξεμβούργο, η Σερβία, η Ισπανία και φυσικά η Λάρισα. Το κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι 23 ετών, τότε ήταν μόλις 15.

Το ανήλικο κορίτσι είχε δηλώσει σχετικά πως «όλα ξεκίνησαν το 2017 στα 14 μου. Μου ζητούσε να βγαίνουμε διαρκώς έξω για καφέ. Το 2018 είχαμε πάει δύο εβδομάδες κατασκήνωση με τον σύλλογο. Με πήρε αγκαλιά, με ξάπλωσε δίπλα του και πριν καταλάβω το οτιδήποτε, τοποθέτησε το χέρι του στο γεννητικό του όργανο. Πάγωσα και δεν είπα τίποτα, σηκώθηκα έφυγα, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου, του είπα ότι από πλευράς μου δεν υπάρχει κάποιο αμοιβαίο συναίσθημα».

Η μαρτυρία της αθλήτριας

«Ήταν απλά σαν δεύτερος μπαμπάς μου, δεν μπορούσα να τον δω κάπως αλλιώς, ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερός μου, ήταν απλά προπονητής μου. Τον εμπιστευόμουν και νόμιζα ότι μπορούσα να του εκμυστηρευτώ τα πάντα. Εκείνος μου έλεγε από την στιγμή που θα μιλήσω ‘’θα σε καταστρέψω δεν θα πας πουθενά. Αν κάνεις κάτι θα το κάνεις μόνο με εμένα’’.

 

Έγινε βίαιος, προσπάθησα να τον αποφύγω αλλά δεν μπορούσα έτσι όπως με κρατούσε. Επειδή υπέφερα από τον πόνο, τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά δεν το έκανε. Μου έλεγε από τη στιγμή που έγινε πρέπει να το ζήσουμε», συμπλήρωσε.

«Προσπαθούσε να με πείσει ότι αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό και ότι το ήθελα και εγώ. Κάποιες φορές έγινε με τη συναίνεσή μου, αλλά έγινε υπό πίεση, κάτω από συνθήκες εκβιασμού. Εκμεταλλεύτηκε τη θέση του και την εμπιστοσύνη που του είχα. Άλλαξε η ζωή μου, είχα κρίσεις πανικού, γιατί πίστευα ότι έφταιγα που δεν μίλαγα τόσα χρόνια. Νόμιζα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος. Χωρίς κανένα περιορισμό και συνέπεια συνεχίζει να προπονεί ανήλικες».

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ