Σε κατάσταση πολιορκίας το Λος Άντζελες: 2.000 εθνοφύλακες στους δρόμους μετά τα βίαια επεισόδια (vid)

Το Λος Άντζελες θυμίζει εμπόλεμη ζώνη μετά την ανάπτυξη περίπου 2.000 μελών της Εθνοφρουράς, έπειτα από βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν την Παρασκευή στο προάστιο Πάραμαουντ, όπου σημειώθηκε επιχείρηση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας μετανάστευσης (ICE) σε περιοχή με υψηλό ποσοστό ισπανόφωνου πληθυσμού.
Οι εικόνες που καταγράφονται στους δρόμους παραπέμπουν σε στιγμές γενικευμένης κοινωνικής αναταραχής, με στρατιωτικά οχήματα, ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και αυξημένα μέτρα ασφαλείας να κυριαρχούν στο τοπίο.
Εντολή Τραμπ: Επί ποδός για 60 ημέρες
Η εντολή για την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Λος Άντζελες δόθηκε απευθείας από τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ – πλέον και πάλι στο προσκήνιο της αμερικανικής πολιτικής σκηνής – με τον Λευκό Οίκο να επιβεβαιώνει ότι η διάρκεια της παρουσίας τους θα είναι τουλάχιστον 60 ημέρες. Την τελική απόφαση για την επέκταση ή άρση του μέτρου θα λάβει ο Υπουργός Άμυνας, Πιτ Χέγκσεθ.
Παρά το γεγονός ότι η ένταση φαίνεται προσωρινά να έχει αποκλιμακωθεί, η κατάσταση παραμένει τεταμένη, με τις τοπικές αρχές και τις δυνάμεις ασφαλείας να βρίσκονται σε επιφυλακή για ενδεχόμενες νέες συγκεντρώσεις και επεισόδια.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
BEST OF LIQUID MEDIA

Η φωτογραφία του Κυρανάκη να περιμένει το 608 στη 1 μετά τα μεσάνυχτα
Ομαδικός βιασμός: Ανατριχιαστική καταγγελία - «Θα πήγαινε πάλι πίσω, ήταν υπό επιρροή»
Η αιχμηρή ανάρτηση Τσουρού για το MEGA, χωρίς καν να αναφέρει το κανάλι (pic)
