Μετανιωμένος ο πρώην ποδοσφαιριστής: «Η εμπλοκή μου έγινε για την εξασφάλιση των δικών μου αναγκών ως χρήστης ναρκωτικών»

Μετανιωμένος φέρεται να δηλώνει ο πρώην ποδοσφαιριστής για την εμπλοκή του στο κύκλωμα ναρκωτικών που είχε ως έδρα την Αργολίδα και διακινούσε σε διάφορες περιοχές, αλλά και σε επώνυμα πρόσωπα μεταξύ των οποίων ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το newsit.gr, ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλο αυτό το έκανε για την εξασφάλιση των αναγκαίων μικροποσοτήτων για δική του χρήση.
Μέσω των δικηγόρων του, Ιωάννη Γλύκα και Νικόλαου Παντερμαλή, ο πρώην ποδοσφαιριστής με τα αρχικά Κ.Κ., δηλώνει:
«Από την πρώτη στιγμή της εμπλοκής μου αλλά και πιο πριν ήμουν απόλυτα συνεργάσιμος με την Ελληνική Αστυνομία και αποδέχτηκα την πραγματική εμπλοκή μου στην υπόθεση. Στην ανακριτική μου απολογία αποσαφήνισα πλήρως τον ρόλο μου που σε καμιά περίπτωση δεν προσιδιάζει με μέλος εγκληματικών οργανώσεων η οποία έχει υποδομή, επιχειρησιακή δράση και πραγματοπαγή χαρακτήρα. Η εμπλοκή μου στηρίχτηκε σε προσωποπαγείς σχέσεις όχι με σκοπό το κέρδος αλλά για την εξασφάλιση των αναγκαίων μικροποσοτήτων για την κάλυψη αποκλειστικά των δικών μου αναγκών, ως χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Δηλώνω απόλυτα μετανιωμένος για αυτή την εμπλοκή μου για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου και έχοντας αναλάβει πλήρως της ευθύνες μου προσδοκώ στην ορθή νομική αξιολόγηση της εμπλοκής μου σε επόμενο δικονομικό στάδιο».
Ο ίδιος είναι γνωστό πρόσωπο τόσο στο Άργος αλλά και στο Ναύπλιο. Η αστυνομία προέβη σε 17 συλλήψεις πολλοί εκ των οποίων είναι ήδη προφυλακιστέοι. Η δράση τους φέρεται να ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2024, ενώ ενδεικτικά τα 20 γραμμάρια κοκαΐνης τα πωλούσαν έναντι 1.100 ευρώ.