Τραγική κατάληξη στη Χαλκιδική: Κλούβα παρέσυρε οδηγούς που τσακώνονταν στη μέση του δρόμου
Τραγικό τέλος βρήκε η διαμάχη ανάμεσα σε δύο οδηγούς στην Χαλκιδική, μετά από μια σειρά συμβάντων που οδήγησαν στον θάνατο ενός άνδρα και στον τραυματισμό μιας γυναίκας.
Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια στη μέση του δρόμου σήμερα στη Χαλκιδική - στο δρόμο προς Νικήτη, κωμόπολη του δήμου Σιθωνίας - καθώς φαίνεται ότι διαφώνησαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Στο συμβάν έσπευσε περιπολικό του ΑΤ Σιθωνίας. Γυναίκα αστυνομικός έφτασε στο σημείο και προσέγγισε τους δύο οδηγούς.
Την ώρα που προσπαθούσε να τους ηρεμήσει, πέρασε μία κλούβα που μετέφερε ψάρια και έπεσε πάνω τους. Ένας εκ των δύο οδηγών τραυματίστηκε θανάσιμα και η αστυνομικός, μητέρα τεσσάρων παιδιών, τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Ο οδηγός του διερχόμενου ΙΧ που μετέφερε τα ψάρια έχει συλληφθεί.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Η αποκάλυψη του Σταύρου Νικολαΐδη για τον πατέρα του: «Η αντίδραση του όταν είπα ότι κακοποιήθηκα από φίλο του ήταν "ευχαριστώ που με ρεζίλεψες"» (vid)
- Νέα ψυχρή «εισβολή»: Στον πάγο η χώρα από την Κυριακή
- Η αστυνομία της Πενσυλβάνια βρήκε τρόπο για να «κόψει» την ταχύτητα των οδηγών και προκάλεσε την έκρηξη τους (vid)